Paris Saint-Germain – Monaco: Derby DE FOC la debutul lui Robert Moreno in Ligue 1!

Duminica, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Paris Saint-Germain – Monaco, din cadrul rundei a 20-a din Ligue 1, sezonul 2019/2020. Parizienii nu au intampinat probleme in ultimii ani cu Monaco, castigand clar ultimele 9 dispute consecutive. Mai mult, Monaco a invins ultima data Paris Saint-Germain in 2016, scor 3-1. Echipa din „Principat” vine acum cu un nou antrenor, idei noi, insa Parc des Princes ramane un teren „interzis” adversarilor.

Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Paris Saint-Germain conduce autoritar clasamentul din Ligue 1, cu 45 de puncte obtinute in 18 runde, avand si un meci mai putin disputat. Echipa pregatita de germanul Thomas Tuchel a inregistrat 3 infrangeri in acest sezon, dintre care una singura pe teren propriu, 0-2 cu Reims. Punctul forte al parizienilor ramane tripleta Mbappe-Neymar-Icardi, autoare a 28 din cele 43 de goluri inscrise in Ligue 1. Spre deosebire de alte sezoane, Paris Saint-Germain impresioneaza cu apararea impecabila, 10 goluri primite, dintre care doar 3 pe Parc des Princes.

Monaco l-a demis inca o data pe Leonardo Jardim, inlocuindu-l cu ibericul Robert Moreno. Fostul selectioner al Spaniei va debuta in Ligue 1, dupa ce a luat loc pe banca in victoria din Cupa Ligii Frantei, 2-1 cu Reims. Artizanul unui fotbal foarte ofensiv, bazat pe posesie, va avea probleme in a-si imprima filozofia la Monaco, obisnuita cu mai pragmaticul Jardim. Moreno se va baza pe jocul de pase al conationalului Cesc Fabregas, ce a devenit un lider in „Principat”. In clasamentul sezonului, monegascii ocupa locul 7, cu 28 de puncte obtinute.

Paris Saint-Germain va incerca sa isi faca jocul, sa inceapa in forta, pentru a obtine o noua victorie categorica. In schimb, Monaco e capabila sa inscrie la Paris, dar trebuie urmarita tactica aleasa de Moreno. In orice caz, alegem doua ponturi interesante de pariat, la cotele 1.42 si 1.85.

Echipe probabile:

PSG: Navas – Meunier, Marquinhos, Silva, Bernat – Gana, Verratti – Di Maria, Mbappe, Neymar – Icardi

Monaco: Lecomte – Glik, Aguilar, Ballo – Maripan, Bakayoko, Fabregas, Golovin, Balde – Ben, Martins

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu