Pariem pe finala! Alexandrova si Rybakina se dueleaza pentru trofeul de la Shenzhen, sambata dimineata: cota 2.05

Sambata dimineata, de la ora 05:00, Ekaterina Alexandrova si Elena Rybakina se dueleaza pentru trofeu la turneul WTA de la Shenzhen, in China. Alexandrova este pe locul 34 WTA, iar Rybakina pe locul 36, astfel ca meciul dintre cele doua se anunta a fi foarte echilibrat.

Cotele partidei (888Sport)
E. Alexandrova – E. Rybakina
1.80 2.05

Cele doua jucatoare au avut parte de o saptamana excelenta in Asia, ajungand pe merit in finala competitiei. Alexandrova a avut emotii doar in sferturi, cu Qiang Wang, pe care e eliminat-o in set decisiv, dupa doua ore si 11 minute: 3-6, 6-4, 6-3. In rest, rusoaica le-a invins in minimum de seturi pe Katerina Siniakova, Shuai Peng si Garbine Muguruza, reusind o veritabila demonstratie de forta in semifinale: a fost 6-4, 6-3, intr-un meci in care Alexandrova nu a comis vreo dubla greseala si a castigat 30 din 40 de puncte jucate cu primul serviciu. Ea a transformat 3 din cele 7 mingi de break.

Niciun duel direct pana acum

Rybakina este o noua senzatie in tenisul feminin, dupa un an 2019 foarte roditor. Sportiva din Kazahstan are o talie impresionanta si dezvolta lovituri foarte puternice, spre deosebire de Alexandrova, care se bazeaza mai mult pe deplasare si pe joc tactic. Rybakina le-a invins la Shenzhen pe Shuai Zheng, Yafan Wang, Elise Mertens si Kristyna Pliskova. In semifinale, Rybakina a trecut de cehoaica scor 6-2, 7-5, dupa o ora si 13 minute, fiind relativ odihnita la ora finalei.

Nu s-au disputat partide directe intre Rybakina si Alexandrova, doua jucatoare in ascensiune, care acumuleaza experienta importanta in ultima vreme. In acest meci vom favoriza jucatoarea care porneste cu sansa a doua, pentru ca Rybakina are un serviciu mai bun si un joc mai agresiv. E greu de facut diferenta intre cele doua rivale, dar forma de moment pare sa o favorizeze pe kazaha.

La 888Sport gasiti cel mai mare bonus de inscriere acordat in acest moment de agentiile online: puteti primi pana la 1000 de RON, in transe de cate 40 de RON, pentru fiecare 400 pariati.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 2


Lasa un comentariu