Real – Atletico: Derby-ul Madridului in Super Cupa Spaniei!

Real Madrid si Atletico Madrid se intalnesc in finala Super Cupei Spaniei. Confruntarea se va disputa duminica, de la ora 20:00, pe King Abdullah Sports City.


Real Madrid a avut o prestatie solida in prima semifinala a Super Cupei Spaniei. „Galacticii” s-au impus cu scorul de 3-1 in fata celor de la Valencia, duel care a fost decis inca din minutul 65, atunci cand Luka Modric a punctat pentru 3-0. A fost al 15-lea meci la rand fara infrangere pentru trupa lui Zinedine Zidane in toate competitiile (10 victorii si 5 remize).

De partea cealalta, cei de la Atletico au avut o misiune mult mai dificila in a doua semifinala, acolo unde au dat peste Barcelona. Prima repriza a fost lipsita de goluri, insa actul secund a fost cu adevarat spectaculos. Madrilenii au deschis scorul in primul minut al reprizei a doua, insa catalanii au revenit si au intors scorul prin golurile marcate de Lionel Messi si Antoine Griezmann. Tabela a mai suferit doua modificari pana la finalul celor 90 de minute. Trupa lui Diego Simeone a reusit o revenire de senzatie in ultimele 10 minute. Alvaro Morata si Angel Correa au marcat pentru Atletico si au adus calificarea in finala Super Cupei Spaniei.


Echipe probabile

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos – Modric – Rodrygo, Jovic;
Absenti: Eden Hazard, Marco Asensio, Karim Benzema, Gareth Bale (accidentati);

Atletico Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi – Correa, Herrera, Partey, Niguez – Morata, Felix;
Absenti: Diego Costa (accidentat), Thomas Lemar, Sime Vrsaljko, Koke (incerti);


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Duminica, 20:00: Real Madrid – Atletico Madrid
Cote Betano: 2.27 – 3.35 – 3.20

Daca meciul Realului a oferit un singur cartonas galben, duelul dintre Atletico si Barcelona a adus nu mai putin de opt averismente. Avand in vedere faptul ca este un meci cu un trofeu pus in joc, ne asteptam ca tensiunea din teren sa fie la cote maxime.

Peste 6,5 cartonase – Cota 1.83 la Betano



 


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu