Lakers – Cavaliers: Prezenta lui Anthony Davis este incerta!

Los Angeles Lakers si Cleveland Cavaliers se intalnesc intr-o partida din cadrul sezonului regulat din NBA. Confruntarea se va disputa marti, nu inainte de ora 05:30, in Staples Center.


Intalniri directe

Cele doua formatii se afla la primul duel direct din acest sezon. In stagiunea precedenta, Lakers s-au impus in Cleveland, cu scorul de 109 la 105, in timp ce Cavaliers au castigat partida din Staples Center, cu scorul de 101 la 95.


Los Angeles Lakers (locul 1 in Conferinta de Vest)

  • 32 victorii si 7 infrangeri (15-4 pe teren propriu);
  • 113.5 puncte marcate pe meci;
  • 105.2 puncte primite pe meci;
  • Cel mai bun marcator: Anthony Davis (27.1);

Chiar daca in ultimele partide au avut mai multe probleme de lot, cei de la Lakers continua sa obtina victorie dupa victorie. Acestia au ajuns la 8 meciuri la rand fara infrangere. Cel mai recent succes a fost obtinut in arena celor de la Oklahoma City Thunder, cu scorul de 125 la 110. Victoria a fost una impresionanta datorita absentelor din tabara oaspetilor. LeBron James, Anthony Davis si Danny Green nu s-au aflat in teren pentru Lakers. Kyle Kuzma a fost cel mai bun marcator, cu 36 de puncte, in timp ce Rajon Rondo a fost aproape de un triple-double, cu 21 de puncte, 12 recuperari si 8 pase decisive.

Anthony Davis este incert pentru disputa cu Cleveland Cavaliers.


Cleveland Cavaliers (locul 13 in Conferinta de Est)

  • 12 victorii si 27 infrangeri (6-13 in deplasare);
  • 105.1 puncte marcate pe meci;
  • 113.3 puncte primite pe meci;
  • Cel mai bun marcator: Collin Sexton (18.7);

Dupa o serie de cinci esecuri la rand, Cavaliers au reusit sa lege doua victorii, ambele venind in deplasare. Cea mai recenta a fost si cea mai impresionanta, 111-103 in arena celor de la Denver Nuggets, a doua clasata din Vest. Nu mai putin de trei jucatori din tabara celor de la Cavaliers au terminat meciul in double-double, Kevin Love (19 puncte si 15 recuperari), Tristan Thompson (18 puncte si 13 recuperari) si Cedi Osman (11 puncte si 12 recuperari).

Larry Nance Jr. si Kevin Porter Jr. sunt accidentati si nu vor fi prezenti pe teren in partida din Staples Center.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Marti, 05:30: Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers
Cote Betano: 1.10 – 7.50

Ofensiva celor de la Lakers este impresionanta in momentul in care Davis si James sunt in teren. In momentul in care unul dintre cei doi nu poate juca, incep sa apara probleme in atac pentru liderul din Vest. Meciul din Oklahoma a fost o exceptie, rezervele celor de la Lakers avand, fiecare, cele mai bune prestatii din acest sezon. Mizam pe maxim 120 de puncte marcate de echipa gazda.

Los Angeles Lakers marcheaza sub 120,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano
Cleveland Cavaliers cu handicap de +15,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.67 la Betano



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu