Hertha – Bayern: Jurgen Klinsmann isi infrunta FOSTA formatie!

Duminica, incepand cu ora 16:30, se va disputa partida Hertha – Bayern, din cadrul rundei a 18-a din Bundesliga, sezonul 2019/2020. Hertha a pierdut un singur duel cu Bayern in ultimele 5, dar a si castigat unul singur din ultimele 8 jucate la Berlin, un 2-0 in sezonul trecut. Cu Jurgen Klinsmann, gazdele au reusit 3 meciuri la rand fara sa primeasca gol, iar patru ar fi un record pentru club.

Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Jurgen Klinsmann, fostul selectioner al Germaniei si al Statelor Unite ale Americii, dar si antrenor la Bayern in sezonul 2008/2009, a inceput sa isi puna amprenta la Hertha. Dupa un 1-2 cu Dortmund ce i-a dat sperante, echipa din capitala Germaniei a obtinut doua victorii si doua remize in urmatoarele 4 etape. Hertha e acum pe locul 12 in clasament, cu 19 puncte, la 9 distanta de locul 6 si cu 5 peste ultima formatie ce retrogradeaza, Bremen. Atacantul belgian Dodi Lukebakio, a marcat de 5 ori in 3 dispute cu Bayern, dintre jucatorii activi, doar Marco Reus ( 7 goluri in 17 meciuri) fiind mai prolific in disputele cu bavarezii.

In afara de portarul Alexander Nubel, ce va ramane oricum pana in vara imprumutat la Schalke, Bayern nu a mai transferat jucatori. Lotul e oricum foarte competitiv, insa rezultatele din acest sezon au fost inconstante. 33 de puncte obtinute in 17 runde de bavarezi e cel mai slab parcurs in ultimii 9 ani. Precedentul a fost de 29 puncte in sezonul 2010/2011, cand Jurgen Klopp si Dortmund au castigat primul din cele doua titluri. Bayern ramane insa o formatie de temut, iar Hansi Flick a fost confirmat pana la finalul sezonului in curs.

Joshua Zirkzee a inscris 2 goluri in 9 minute pentru Bayern

Klisnmann a inceput sa organizeze defensiva Herthei, ce nu a mai primit gol in ultimele 3 etape. Formatia din capitala Germaniei este oricum un adversar dificil pentru Bayern, motiv pentru care e posibil un nou meci inchis, in care bavarezii sa domine steril ostilitatile. De asemenea, bavarezii obtin cornere cu usurinta in fata adversarilor ce se apara aglomerat, iar Hertha va incerca sa faca acelasi lucru.

Echipe probabile

Hertha: Jarstein (c) – Klünter, Boyata, Rekik, Mittelstädt – Asacibar – Lukebakio, Darida, Grujic, Dilrosun – Selke
Antrenor: Jürgen Klinsmann

Bayern: Neuer (c) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Müller, Coutinho, Perisic – Lewandowski
Absenti: Coman, Kimmich, Martinez, Singh, Süle
Antrenor: Hansi Flick

Atacantul olandez Joshua Zirkzee, 18 ani, a inscris 2 goluri in 2 aparitii pentru Bayern in luna decembrie. Agentia Betano ofera cota 2.45 ca Zirkzee sa marcheze la Hertha!

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu