Coppa Italia: Juventus – AS Roma | Ambii manageri folosesc titularii! Capitolinii au pierdut ultimul duel direct cu torinezii

Miercuri seara, de la ora 21:45, Juventus si AS Roma se dueleaza in sferturile de finala din Cupa Italiei, iar torinezii pornesc favoriti in fata capitolinilor. E si normal, avand in vedere ca „zebrele” au dominat autoritar in Italia, in ultimii ani. Mizam pe un joc spectaculos la Torino.

Cotele partidei (Unibet)
Juventus – AS Roma
1.52 4.50 5.80

Fiind vorba de fazele avansate ale competitiei, ne asteptam ca ambii manageri sa alinieze echipe de start puternice. Juventus e in forma buna si vine dupa patru victorii consecutive, inclusiv doua succese cu 4-0 pe teren propriu, cu Cagliari si Udinese. AS Roma vine dupa doua victorii la rand, la Parma (2-0, in Cupa), respectiv la Genoa (3-1, in campionat). Asadar, cele doua rivale au cifre ofensive bune, insa romanii par sa fie inferiori ca si aparare.

In campionat, Juve a castigat ultimul duel

In campionat, Juventus este pe locul 1 (golaveraj 39-19), cu un avans de patru puncte fata de Inter, principala urmaritoare. AS Roma este pe locul 4 si aspira la un loc de Liga Campionilor, cu golaveraj 37-22, dar cu doua esecuri in precedentele trei etape. Unul dintre esecuri a fost suferit chiar in fata lui Juventus, in Serie A, scor 1-2 pe teren propriu. Scorul a fost deschis in minutul 3 de catre torinezi, care s-au multumit apoi sa se apere organizat.

Demiral a inscris (‘3), pentru ca penalty-ul lui Ronaldo (’10) sa duca scorul la 2-0 inca din minutul 10. S-a jucat tactic apoi, iar Perotti a reusit sa reduca din handicap abia in minutul 68, din penalty. Pe final, Juventus s-a aparat foarte bine si a plecat invingatoare, desi AS Roma a avut posesie 56% si a sutat de 16 ori la poarta. Torinezii au avut doar 5 suturi! Tot gazdele au castigat si raportul cornerelor, cu 13-2, dar dominarea lor nu s-a concretizat.

Astfel, Juventus a castigat trei din ultimele cinci dueluri directe, iar meciul amintit mai sus a fost singurul in care s-au inscris mai mult de doua goluri! Fiindca vorbim despre un meci disputat in sistem eliminatoriu miercuri, ne asteptam la un inca un duel tactic interesant.


ECHIPELE PROBABILE LA JUVENTUS – AS ROMA

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Higuain, Ronaldo

Roma (4-2-3-1): Lopez; Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov; Diawara, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Perotti; Dzeko

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu