Kyrgios – Simon: Calificare rapida pentru australian!

Nick Kyrgios si Gilles Simon se intalnesc in turul secund al tabloului de simplu masculin de la Australian Open. Confruntarea se va disputa joi, nu inainte de ora 09:45.


Cei doi jucatori se afla la al doilea duel direct. Precedenta intalnire a avut loc in 2019, pe hard-ul de la Washington, acolo unde Nick s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6, partida in care a servit 24 de asi si in care a castigat 89% din punctele jucate cu primul serviciu.

Reprezentantul gazdelor de la Melbourne a inceput 2020 cu trei victorii la rand obtinute la ATP Cup, cu Jan-Lennard Struff (37 ATP), Stefanos Tsitsipas (6 ATP) si Cameron Norrie (62 ATP). Tot la ATP Cup a inregistrat un esec in fata lui Roberto Bautista-Agut (9 ATP), pentru ca in primul tur de la Australian Open sa il invinga pe Lorenzo Sonego (53 ATP), cu scorul de 6-2, 7-6, 7-6.


La Betano, avans de doua seturi iti asigura pariul castigator din tenis!


Spre deosebire de adversarul sau, Gilles a jucat un singur meci la editia din 2020 a ATP Cup. Acesta s-a impus in fata sud-africanului George Lloyd Harris (72 ATP), cu scorul de 2-6, 6-2, 6-2. In prima runda de la Adelaide, Simon a cedat in minim de seturi in fata unui compatriot, Jeremy Chardy (58 ATP), in timp ce in primul tur de la Australian Open a trecut de Pablo Cuevas (46 ATP), cu scorul de 6-1, 6-3, 6-3.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 09:45: Nick Kyrgios (26 WTA) – Gilles Simon (61 WTA)
Cote Betano: 1.22 – 4.45

Simon nu este un jucator capabil sa il testeze pe Nick, in special daca australianul evolueaza la un nivel normal. Serviciul lui Kyrgios il ajuta pe acesta sa isi concentreze atentia pe retur, acolo unde nu se descurca admirabil, in special in fata unui adversar care nu impresioneaza prin serviciu, asa cum este si cazul lui Simon.

Nick Kyrgios cu handicap de -1,5 seturi – Cota 1.42 la Betano
Nick Kyrgios cu handicap de -1,5 game-uri in primul set – Cota 1.65 la Betano



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu