Osaka – Gauff: Duel de 37 de ani in turul 3 de la AO!

Naomi Osaka si Cori Gauff se intalnesc in turul 3 al tabloului de simplu feminin de la Australian Open. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 10:00.


Precedentul duel direct dintre cele doua jucatoare s-a disputat, de asemenea, in cadrul unui turneu de grand slam. La US Open, in 2019, Osaka s-a impus fara dificultati in fata tinerei jucatoare din Statele Unite, cu scorul de 6-3, 6-0.

In varsta de doar 15 ani, Cori Gauff a impresionat lumea tenisului prin rezultatele obtinute la editia precedenta a turneului de la Wimbledon. Acolo, sportiva din Statele Unite a ajuns pana in turul 4, acolo unde a cedat in minim de seturi in fata Simonei Halep, cu un dublu 6-3. Pana la acel esec, Cori a trecut de Venus Williams (55 WTA), Magdalena Rybarikova (176 WTA) si Polona Hercog (48 WTA).

La Australian Open, Gauff a obtinut un nou succes in fata lui Venus Williams, cu scorul de 7-6, 6-3. In runda secunda, aceasta a intampinat ceva dificultati in fata Soranei Cirstea (74 WTA). Dupa ce a cedat primul set la 4, Gauff a reusit sa se impuna in actul secund la 3. In decisiv, Sorana a condus cu 3-0, insa s-a vazut invinsa la final cu scorul de 7-5.


La Betano, avans de doua seturi iti asigura pariul castigator din tenis!


Cu 7 ani mai in varsta, Naomi a inceput acest sezon cu o semifinala jucata la Brisbane. Acolo, jucatoarea nipona a cedat in fata celei care avea sa devina campioana intrecerii, Karolina Pliskova (2 WTA), cu scorul de 6-7, 7-6, 6-2. Campioana en-titre de la Melbourne nu a cedat set pana in turul 3, trecand pe rand de Marie Bouzkova (59 WTA) si Saisai Zheng (42 WTA).

In finala din 2019, Naomi a reusit sa o invinga pe Petra Kvitova, cu scorul de 7-6, 5-7, 6-4.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 10:00: Naomi Osaka (4 WTA) – Cori Gauff (67 WTA)
Cote Betano: 1.20 – 4.40

Cori este o jucatoare talentata, insa aceasta nu are, in prezent, armele necesare pentru a o invinge pe Osaka. Forta niponei va face din nou diferenta, la fel ca in partida de la US Open.

Scor corect 2-0 Naomi Osaka – Cota 1.60 la Betano



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu