Nadal – Kyrgios: Duel de zile mari in 8-imile de finala de la AO!

Rafael Nadal si Nick Kyrgios se intalnesc in 8-imile de finala ale tabloului de simplu masculin de la Australian Open. Confruntarea se va disputa luni, nu inainte de ora 10:00.


Cei doi jucatori s-au mai intalnit de sase ori pana in prezent, scorul la general fiind egal. Pe hard, Nick ii este superior lui Nadal, cu doua victorii si un singur esec, insa cel mai recent duel a fost castigat de iberic, 6-3,3-6, 7-6, 7-6 la Wimbledon, in 2019.

Liderul mondial si-a inceput acest sezon cu o finala jucata la ATP Cup, alaturi de echipa Spaniei. Acolo, ibericii au intalnit Serbia lui Novak Djokovic. In mod evident, unul din cele doua meciuri de simplu nu putea sa nu includa confruntarea dintre Nadal si Djokovic, partida pe care sabul a reusit sa o castige fara mari dificultati, cu scorul de 6-2, 7-6.

La Australian Open, Rafa a fost necrutator pana in faza 8-imilor de finala, trecand pe rand de Hugo Dellien (73 ATP – 6-2, 6-3, 6-0), Federico Delbonis (76 ATP – 6-3, 7-6, 6-1) si Pablo Carreno-Busta (30 ATP – 6-1, 6-2, 6-4).

Nadal este fost campion la Australian Open, turneu pe care a reusit sa il castige in 2009.


La Betano, avans de doua seturi iti asigura pariul castigator din tenis!


Nick Kyrgios a participat si el la ATP Cup, acolo unde echipa Australiei a fost invinsa in semifinale chiar de catre Spania. Nick a evoluat in fata lui Roberto Bautista-Agut (9 ATP), in fata caruia a cedat cu scorul de 6-1, 6-4.

Kyrgios a inceput actuala editie a grand slam-ului australian cu o promisiune facuta pentru victimele incediilor din Australia. Acesta a declarat ca va dona 1000$ pentru fiecare set pe care il va castiga la Australian Open. Pana in prezent, australianul are o „datorie” de 9000$. In primele trei tururi, Nick a trecut pe rand de Lorenzo Sonego (53 ATP – 6-2, 7-6, 7-6), Gilles Simon (61 ATP – 6-2, 6-4, 4-6, 7-5) si Karen Khachanov (17 ATP – 6-2, 7-6, 6-7, 6-7, 7-6), ultimul meci fiind disputat pe durata a 4 ore si 24 de minute.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Luni, 10:00: Rafael Nadal (1 ATP) – Nick Kyrgios (26 ATP)
Cote Betano: 1.18 – 4.80

Australianul si-a aratat in mai multe randuri lipsa de respect fata de Nadal, motiv pentru care atmosfera din partidele dintre cei doi a fost, de cele mai multe ori, extrem de tensionata. Totusi, Nick pare sa isi fi schimbat atitudinea fata de actualul lider mondial. Inaintea confruntarii de la Australian Open, Kyrgios a declarat ca jucatorul iberic este, probabil, cel mai bun jucator din toate timpurile.

In cazul in care isi doreste sa produca surpriza, Nick va fi nevoit sa fie extrem de concentrat pe serviciu. Pozitionarea slaba pe care Nadal o are la retur ii va permite australianului sa isi puna in valoare cea mai buna arma a sa, serviciul, si sa livreze un numar ridicat de asi. In partida de la Wimbledon, Kyrgios a servit 29 de asi.

Total asi Nick Kyrgios: Peste 24,5 – Cota 1.87 la Betano



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu