Nice – Lyon » Duel sub semnul echilibrului în optimile Cupei Franței pe „Allianz Riviera!”

Nice- Lyon. Duel sub semnul echilibrului în optimile Cupei Franței pe „Allianz Riviera”. Cele două formații se vor întâlni într-un meci care se anunță a fi de care pe care, acesta fiind ultimul duel programat în cadrul optimilor de finală ale ediției 2019-2020 a Cupei Franței.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Cele două formații trec printr-o formă foarte bună. Nice este neînvinsă în ultimele 7 meciuri oficiale în timp ce Lyon nu a mai pierdut de 8 jocuri, astfel că partida se anunță a fi echilibrată și deschisă oricărui rezultat.

În plus, remiza a fost interzisă între cele două formații în ultimele cinci „directe”, Lyon trecându-și în cont trei victorii în timp ce gazdele s-au impus în două din aceste ultime „cinci directe”.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Este foarte greu de pronosticat cine va câștiga acest duel astfel că ne vom axa pe goluri pentru a face profit. Remarcă că indifferent de adversarul pe care l-au întâlnit atât Nice cât și Lyon au punctat de fiecare dată în poarta adversă în ultimele cinci partide.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu