Februarie e luna de facut BANI! Pariem inteligent pe evenimentele weekend-ului, analizate de redactia noastra!

In sfarsit, in acest weekend revine Liga 1! Primul derby se disputa chiar duminica, intre CFR Cluj si FCSB. Si in campionatele tari avem parte de spectacol, fiind programate partide ca Tottenham – Manchester City sau Real Madrid – Atletico Madrid. Pariuri1x2 iti pune la dispozitie avancronici pentru aceste evenimente, iar Sportingbet vine cu un bonus in valoare de 200 lei!

Beneficiaza de 200 RON la Sportingbet  si pariaza GRATUIT propunerile noastre!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 200 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Sportingbet si acumuleaza profit.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Echipa Pariuri1x2 a pregatit avancronici pentru evenimentele din weekend

Liverpool va face inca un pas important spre titlul din Premier League in disputa din weekend cu Southampton, pe Anfield Road. Chelsea se deplaseaza la Leicester, iar derby-ul rundei cu numarul 25 se joaca la Londra, intre Tottenham si Manchester City.

Etapa a 22-a din La Liga propune un derby de senzatie intre Real Madrid si Atletico Madrid, programat sambata dupa-amiaza. Sevilla primeste vizita echipei Alaves, iar Barcelona incheie runda pe Camp Nou, intalnind Levante intr-un moment dificil pentru catalani.

Leipzig simte in ceafa respiratia lui Bayern, dupa infrangerea suferita la Frankfurt. Sambata, bavarezii nu concep alt rezultat in afara victoriei la Mainz, timp in care „Taurii” joaca pe teren propriu cu Monchengladbach, intr-un duel cu fostul lider din Bundesliga. Tot sambata, Dortmund cauta spectacol pe Signal Iduna Park, unde vine nou-promovata Union Berlin.

Dupa etape intregi cu derby-uri peste derby-uri, in acest sfarsit de saptamana vor urma partide mai facile pentru „granzi”. Inter se deplaseaza pe terenul lui Udinese, Juventus evolueaza la Torino cu Fiorentina, iar Lazio intalneste „acasa” antepenultima clasata, Spal.

Cu 10 puncte avans in fruntea clasamentului Ligue 1, Paris Saint-Germain urmareste o victorie de regularitate cu Montpellier, sambata seara. Nice si Lyon vor reedita disputa din Cupa Frantei de joi, iar Bordeaux – Marseille este ultimul meci al etapei a 22-a.

Liga 1 revine cu doua super dueluri din etapa cu numarul 23, CFR Cluj – FCSB si Dinamo – Astra Giurgiu. Accesand link-ul de mai sus gasiti atat ponturi pentru duelurile in care vor fi angrenate principalele candidate la titlu, cat si analiza intregii etape.

Dupa cum bine stiti, Pariuri1x2 ofera in fiecare weekend propuneri din cele mai interesante campionate de pe mapamond. Acest final de saptamana nu face „rabat” de la regula si gasiti avancronici din alte ligi nationale, cu predilectie din Belgia, Olanda, Portugalia sau Turcia.

In acest weekend, redactia noastra se concentreaza pe meciuri din NBA, insa analizam si Euroliga! De asemenea, finalele de la Australian Open sunt sub lupa Pariuri1x2! Accesand link-ul de mai sus, puteti gasi pronosticurile noastre pentru aceste competitii.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 2


Lasa un comentariu