Se joaca tiebreak! Pont la meciul Ugo Humbert – Feliciano Lopez, in turneul de la Montpellier: cote 1.44 si 1.58, in care avem mare incredere

Miercuri, de la ora 12:00, Ugo Humbert (43 ATP) si Feliciano Lopez (55 ATP) se dueleaza in turneul de la Montpellier, unde francezul Humbert porneste cu prima sansa. Aflat la apus de cariera, Lopez inca mai poate opune rezistenta, dar Ugo se simte excelent pe hard indoor!

Cotele partidei (eFortuna)
U. Humbert – F. Lopez
1.44 2.80

Francezul Humbert este pe o panta ascendenta in ultimii doi ani, avand totodata un bilant excelent in partidele jucate in sala. Cu un serviciu puternic si un joc variat de pe baza terenului, pustiul din Hexagon ii va pune mari probleme lui Lopez. Feliciano inca se bazeaza pe un serviciu redutabil, care este avantajat de conditiile competitiei de la Montpellier.

Ambii disputa multe tiebreak-uri

Nu s-au jucat pana acum meciuri directe intre Humbert si Lopez, dar stim deja ca vom vedea un duel echilibrat, in care vor fi putine sanse de break. Humbert se bazeaza mult pe prima minge si are un stil de joc agresiv, insa Lopez va ramane in meci gratie experientei sale si, evident, a serviciului. In 2020, spaniolul are victorii in fata lui Pablo Andujar si Fabio Fognini, dar acesta a dezamagit la Australian Open, unde a pierdut in minimum de seturi cu Bautista-Agut. Chiar si asa, ibericul spera la un parcurs cat mai bun in sala din Montpellier.

Ugo Humbert a facut un turneu excelent la Auckland, unde a castigat finala dupa un meci tensionat cu conationalul Benoit Paire, scor 7-6(2), 3-6, 7-6(5). La Australian Open, Humbert a fost surclasat de John Millman, care a fost la un pas sa-l bata pe Roger Federer, dupa ce a avut 8-4 in tiebreak-ul setului decisiv! Daca privim la scorurile celor doi rivali de miercuri, vedem deseori tiebreak-uri inregistrate de statistica si sunt sanse sa se repete scenariul.

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


La Netbet ai BONUS de 500 de RON la prima depunere, daca iti deschizi cont ACUM!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00.  Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu