Brentford – Leeds United | Echipa lui Bielsa e in cadere libera, cu 4 esecuri in 5 meciuri! Pariem cota 1.80 in derby-ul de la Londra

Marti seara, de la ora 21:45, Brentford si Leeds United se intalnesc pe Griffin Park din Londra, intr-un meci din etapa a 32-a din Championship. Ambele echipe au loturile aproape complete si ne asteapta o repriza secunda palpitanta in acest duel pentru promovare.

Cotele partidei (Unibet)
Brentford – Leeds United
2.50 3.30 3.00

In weekend, etapa trecuta, Brentford a castigat din nou dupa un gol marcat tarziu, scor 3-2 in fata lui Middlesbrough. In acest sezon, alb-rosii au golaveraj 11-2 pe ansamblul ultimelor 15 minute din partidele jucate, reusind totodata sa inscrie dupa minutul 80 in 4 din precedentele 5 partide! Chiar si fara Dean Smith pe banca, Brentford lupta la promovare si are un joc de posesie foarte bun. Si Leeds sta bine la capitolul „circulatie” si „tehnica”, asadar vedem un meci intre doua formatii de calitate.

Leeds a castigat meciul din tur

Gazdele de marti au inceput greu sezonul, dar acum se afla pe locul 5 si viseaza la podium. Cu 7 victorii in ultimele 8 etape disputate acasa, Brentford va fi un adversar dificil pentru Leeds United. In ultimele 6 meciuri oficiale, trupa de pe Elland Road a pierdut de 5 ori la zero. Totusi, Leeds a castigat toate deplasarile in care a deschis scorul in acest sezon, ceea ce ne spune ca primul gol va fi extrem de important si in meciul de marti seara.

Ollie Watkins (golgheterul diviziei a doua din Anglia) e intr-o forma buna la Brentford si este favorit sa marcheze si impotriva lui Leeds. Si oaspetii au atuurile lor ofensive, dar repriza a doua se anunta a fi ceva mai spectaculoasa decat prima. Leeds a marcat 69,6% din golurile din acest sezon in partea a doua, iar parcursul modest din ultima vreme nu este inca letal: trupa lui Bielsa este pe locul 2 (golaveraj 46-29), cu doua puncte peste Brentford! In tur, Leeds s-a impus acasa cu 1-0, dupa golul marcat tarziu de fostul „tunar” Nketiah (’81).


ECHIPELE PROBABILE LA BRENTFORD – LEEDS

Brentford: Martin; Dalsgaard, Jeanvier, Pinnock, Henry; Jensen, Norgaard, Dasilva; Mbeumo, Watkins, Benrahma

Leeds United: Casilla; Dallas, Ayling, Cooper, Berardi; White, Hernandez, Klich; Harrison, Alioski, Augustin


Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu