CFR Cluj – Sevilla: Goluri putine si o cota BOMBA!

CFR Cluj si FC Sevilla se intalnesc in 16-imile de finala din Europa League. Redactia noastra a selectat o cota bomba pentru turul de pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu. Meciul se va disputa joi, de la ora 19:55.


Apararea trupei lui Dan Petrescu a fost impenetrabila in ultimele sase meciuri oficiale. Totusi, in ultimele doua etape din Liga 1, atacul a avut de suferit, CFR nereusind sa marcheze in partida cu Gaz Metan Medias si nici in cea cu Viitorul Constanta. Terenul de la Cluj-Napoca nu este unul pe care sa se poata juca un fotbal de calitate, iar jocul unei formatii de talia Sevilliei ar putea fi afectat de acest aspect.

Increderea andaluzilor nu este nici ea la cote maxime, Sevilla fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Joi, acestia vor juca pe terenul unei formatii care nu a primit gol in ultimele zece partide oficiale jucate acasa. Miza partidei va avea si ea un rol important. In turul unei duble, de obicei, cele doua formatii prefera sa fie prudente, pentru ca orice gol primit poate conta decisiv in economia calificarii. Mizam pe un start de meci echilibrat si pe o prima repriza cu zero goluri marcate.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 19:55: CFR Cluj – FC Sevilla
Cote Betano: 4.30 – 3.35 – 1.97

Scor corect in prima repriza: 0-0 – Cota 2.55 la Betano



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu