Poli Timișoara – Rapid București » Intră bănățenii în lupta pentru promovare?

Poli Timișoara – Rapid București. Pe stadionul „Dan Păltinișanu” duminică de la ora 11:00 va avea loc unul dintre cele mai interesante dueluri programate în runda a XXIII-a a acestei ediții a Ligii a 2-a, poate cea ma disputată și mediatizată din istoria fotbalului românesc.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Echipa suporterilor, ASU Poli Timișoara va primi vizita formației Rapid București, iar atmosfera se anunță a fi una fabuloasă având în vedere că cele două galerii sunt înfrățite.

Cu toate că în clasament se află pe locul 10 cu 31 de puncte, bănățenii sunt o forță pe teren propriu unde au primit doar trei goluri în 10 partide susținute în acest sezon!

În fața propriilor fani, Poli a cedat un singur meci, cel cu Turris, scor 2-0. În rest au 5 victorii și 4 remize și se anunță a fi un adversar extrem de incomod pentru echipa lui Daniel Pancu. În vreme ce bănțenii au stat în prima rundă din 2020, giuleștenii au remizat cu Turris și au pierdut teren în fața liderului UTA, care în urma celor două victorii din acest an s-au distanțat la 11 puncte față de „alb-vișinii”. În plus în acest sezon  pe teren advers giuleștenii nu au strălucit trecându-și în cont 4 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pentru Rapid este foarte important să plece neînvinsă din această deplasare. O eventuală victrie a bănățenilor ar încinge și mai mult lupta la promovare, Poli urmând a se apropia la doar trei puncte de locul 2 ocupat de CS Mioveni, loc care asigură promovarea directă în prima ligă!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu