FC Voluntari – FC Hermannstadt » „Lanterna” condamnată la victorie!

FC Voluntari – FC Hermannstadt, este dueul care va închide cea de-a doua rundă a play-out-ului acestui sezon al Ligii 1.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Miza celor trei puncte puse în joc pe staddionul „Anghel Iordănescu” este vitală pentru ilfoveni, care abordează confruntarea de pe ultimul loc cu 11 puncte, la trei lungimi de Academica Clinceni și Chindia Târgoviște, grupări care au câte 14 puncte și sunt despărțite de golaveraj. Distanța dintre FC Voluntari și locul 5, ultimul care asigură prezența în prima ligă și în sezonul viitor și pe care se află Poli Iași este de 4 puncte.

Ilfovenii au debutat cu dreptul obținând o remiză importantă în prima rundă a play-out-ului, scor 0-0 la Ovidiu cu Viitorul.

De partea cealaltă FC Hermannstadt a început cu o victorie acest play-out, scor 1-0 pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, și se află pe locul 4 cu 16 puncte. Echipa lui Vasile Miriuță a fost la doar cinci minute de semifinalele Cupei României, fiind eliminată pe final de FCSB, „roș-albaștrii” reușind să întoarcă scorul după ce au fost conduși cu 1-0. Eliminați din Cupă, sibienii se vor capacita 100% pe războiul din play-out unde vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Având în vedere situația existentă în clasament, elevii lui Vasile Miriuță s-ar mulțumi și cu o remiză pe „Anghel Iordănescu”, pentru că s-ar ține la distanță de formațiile aflate în „zona roșie” dar ar pune presiune și pe Dinamo, pe care are gala-o la puncte.

De partea cealaltă însă pentru ilfoveni nu există decât varianta victoriei în acest meci pentru a nu pierde contactul cu formațiile cu care elevii lui Mihai Teja se află în luptă pentru evitarea retrogradării.

În turul sezonului regular cele două au remizat, scor 0-0 pe terenul lui Hermannstadt pentru ca în retur, în urmă cu două săptămâni, ilfovenii s-au impus cu 2-0 grație reușitelor semnate de Eric din penalty și Sanoh.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu