ULTIMA ORA: S-a suspendat si Premier League! Toate competitiile de fotbal din Anglia iau pauza pana pe 4 aprilie

UPDATE 13:18. Asa cum era de asteptat, reactia autoritatilor si a factorilor de decizie din sport nu a intarziat: toate meciurile de fotbal din ligile profesioniste ale Angliei au fost amânate până la data de 4 aprilie. Reluarea competitiilor va fi dezbatuta la inceputul lunii viitoare.


UPDATE 09:12. Si la Chelsea a aparut primul caz confirmat: Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv, ceea ce a decis si amanarea partidei Aston Villa – Chelsea.


UPDATE 01:15. Noile informatii din Marea Britanie pun in pericol anuntul initial. Managerul spaniol Mikel Arteta (Arsenal) a fost diagnosticat cu Coronavirus, ceea ce aproape sigur va impune carantina la clubul londonez. Delegatia lui Arsenal a calatorit joi in Grecia, pentru meciul cu Olympiacos, desi fusese anuntat in ziua meciului ca patronul lui „Oly” este deja infectat. Proprietar si la Nottingham Forest, seful de club a facut recent si o vizita de curtoazie in Anglia, ceea ce poate duce la masuri drastice de preventie in Albion.

Un comitet de urgenta se va intruni vineri, la pranz, pentru a decide soarta etapei a 30-a din Premier League si poate chiar a intregului campionat. Arsenal ar trebui sa joace sambata contra lui Brighton, in deplasare, conform programului oficial. Revenim cu detalii.


Pariorii si-au vazut oferta din weekend redusa drastic, dupa ce mai multe competitii sportive au fost suspendate sau anulate, de teama propagarii Covid-19. Exista cazuri delicate si la cluburile din Premier League, unde o serie de jucatori au trecut si vor trece prin testari.

Cu toate acestea, desi sunt peste 600 de cazuri de Coronavirus in Regat, etapa a 30-a din campionatul englez se va disputa in regim normal. Anuntul a fost facut pe contul de Twitter al Premier League, ca o confirmare a faptului ca „situatia este sub control”. Drept urmare, noi vom alege pariurile preferate de sambata si duminica, in rubrica dedicata Angliei.

Click AICI pentru a vedea care este biletul etapei propus de redactia Pariuri1x2!

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu