Pont in Australia, pe un meci spectaculos: Brisbane Roar – Newcastle Jets | Pariem pe cota 1.52 vineri

Vineri dimineata, de la ora 10:30, Brisbane Roar primeste vizita lui Newcastle Jets, in etapa a 27-a din prima liga australiana. Gazdele sunt pe locul 4 (golaveraj 24-24), in timp ce Newcastle este a 9-a (golaveraj 24-37), dar intr-o forma de invidiat: nicio infrangere in ultimele 6 etape!

Cotele partidei (Unibet)
Brisbane Roar – Newcastle Jets
2.65 3.45 2.60

Brisbane vine dupa victorii acasa, cu Wandarers (3-1) si Central Coast Mariners (1-0), iar Robbie Fowler mizeaza din nou pe inspiratia ofensiva a lui Inman si McDonald, pentru o victorie. Si Newcastle are marcatori de nadejde precum Arroyo, Topor-Stanley, Millar, Petratos si O’Donovan. In precedentele doua etape, Newcastle Jets le-a invins pe Perth Glory (2-1) si Adelaide United (3-0). Cu un atac foarte eficient, Newcastle spera sa faca surpriza si la Brisbane.

In tur, cele doua echipe au remizat, 1-1, dupa ce Inman a egalat pentru Brisbane in minutul 87. In ultimele 4 dueluri directe au marcat de fiecare data ambele formatii, iar statistica ii favorizeaza pe cei de la Jets! Acestia n-au mai pierdut un meci oficial cu Brisbane din 2017, adica de 8 intalniri. Asadar, exista premise pentru un rezultat bun al vizitatorilor.

Cei de la Roar sunt eficienti acasa si au o forma buna in spate si asteptam goluri de ambele parti. Partida se va disputa fara spectatori, ceea ce ar putea da o sansa in plus oaspetilor. Ne asteptam la un meci deschis, cu faze de poarta mai ales in repriza secunda, cand jocul va avea un ritm mai sustinut.

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu