Diriangen – Walter Ferretti | Derby pentru podium in Nicaragua, in care pariem cotele 1.60 si 2.20! Profitul se face si noaptea

Joi, de la ora 03:00, Diriangen si Walter Ferretti se dueleaza in etapa a 13-a din prima liga in Nicaragua, intr-un duel important in topul ierarhiei. Cele doua formatii sunt pe pozitiile 3 si 4, dar doar gazdele par sa fie capabile sa tina pasul cu liderul Managua FC.

Cotele partidei (eFortuna)
Diriangen – Ferretti
1.60 3.30 4.80

Diriangen este pe locul 3 in Nicaragua (golaveraj 14-6) si impresioneaza cu cel mai bun bilant defensiv din campionat. Au trecut 12 runde din campionat si Walter Ferretti este pe locul 4 (golaveraj 22-15), dar echipa rosie are trei infrangeri in precedentele cinci etape disputate.

Chiar daca Diriangen are o aparare de invidiat, nu putem exclude sansele unui gol marcat de Ferretti, o echipa cu 22 de reusite in 12 etape. Ce-i drept, nici forma de moment a alb-negrilor nu este grozava: vin dupa remiza cu Sabanas (1-1) si un esec cu Managua (1-2).

Ferretti vine dupa un 7-0 cu cea mai slaba echipa

Inainte de aceste doua rezultate negative, ambele in deplasare, Diriangen reusiese sa se impuna cu Ocotal (2-0), Real Madriz (1-0) si Esteli (2-0), fiind in topul ierarhiei. Ferretti vine dupa un rezultat excelent in campionat, cu Chinandega, scor 7-0 acasa! Astfel, Walter Ferretti a oprit o serie de trei esecuri consecutive. Scorul a luat proportii abia dupa pauza, dupa ce Chinandega a ramas in 10 oameni, ca urmare a eliminarii lui Izaguirre Lopez (’45+1).

Astfel, golurile victoriei lui Ferretti au fost inscrise de Garcia (’17), Villalpando (’19, ’61 si ’78), Flores (’72), Figueroa (’75) si Narvaez (’88). E greu de crezut ca Ferretti nu va fi periculoasa in urmatorul meci, chiar daca au trecut 5 dueluri directe de la ultima victorie in fata lui Diriangen. Diriangen a castigat cu 2-1 si 3-1 precedentele doua intalniri cu Ferretti. De remarcat ca pariul „GG” a fost castigator in 4 dintre aceste partide!

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu