San Carlos – ADR Jicaral | 3 „GG”-uri in 3 dueluri directe! Gazdele sunt favorite, pentru ca Jicaral are bilant modest in deplasari

Joi, de la ora 02:10, pariem din nou pe Clausura din Costa Rica, intr-un meci din etapa 16-a a campionatului. San Carlos se dueleaza cu ADR Jicaral, intr-un meci in care gazdele sunt favorite.

Cotele partidei (eFortuna)
San Carlos – ADR Jicaral
2.00 3.15 3.40

La momentul intreruperii campionatului, ambele formatii erau intr-o forma buna si atacau primele pozitii. In spatele granzilor Saprissa si Herediano se afla Jicaral, pe locul 4 (golaveraj 19-17), echipa care n-a pierdut in precedentele trei runde. San Carlos este pe locul 7 (golaveraj 29-28).

San Carlos are 5 victorii, 5 remize si 5 esecuri in acest sezon, dar venea dupa rezultate pozitive cu Limon (1-1), Guadalupe (2-2) si Zeledon (4-0). Jicaral a castigat precedentele doua partide de campionat, cu Limon (1-0) si Santos DG (6-1). Ne asteptam sa vedem un joc spectaculos aici, avand in vedere ca pariul „ambele marcheaza” a fost castigator in precedentele trei dueluri directe.

Jicaral s-a impus cu 2-1 ultima data, razbunand astfel un esec suferit la San Carlos (1-2), in 2019. Primul meci direct al celor doua formatii s-a incheiat la egalitate, 1-1. Jicaral are o singura victorie in deplasare in acest campionat, in vreme ce San Carlos a castigat doar de doua ori acasa, pe tot parcursul stagiunii! La San Carlos joaca unul dintre golgheterii campionatului, panamezul Aguilar, autor a 8 reusite.


Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu