Ponturi fotbal » Partizan – Mladost: Gazdele tintesc revansa!

Partizan Belgrad si FK Mladost Lucani se intalnesc intr-o partida din cadrul Super Liga, prima liga din Serbia. Confruntarea se va disputa sambata, de la ora 18:30, pe Stadion Partizana, fara spectatori.

Dupa o pauza de peste doua luni de zile, campionatul din Serbia isi reia cele patru etape care au mai ramas de disputat. Titlul este deja decis, Steaua Rosie avand nu mai putin de 11 puncte fata de cei de la Partizan. Totusi, echipa lui Savo Milosevic trebuie sa isi pastreze concentrarea pentru a ramane in top 3 si a nu pierde locul de Europa League.

Partizan are opt puncte avans fata de a 4-a clasata, Backa Topola, iar cu un succes obtinut in aceasta etapa si-ar putea asigura unul din cele doua locuri de Europa League. De cealalta parte, Mladost este a 8-a clasata din Serbia si o echipa fara obiectiv in acest final de sezon. Pana la intreruperea sezonului, oaspetii din acest duel aveau patru victorii obtinute in ultimele sase etape. Deplasarile au fost problema principala a celor de la Mladost, cel putin in ultimele etape. Echipa lui Goran Stanic a suferit nu mai putin de trei esecuri suferite in ultimele patru partide jucate pe teren strain.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Partizan cauta revansa

In turul acestui sezon, Mladost a obtinut primul succes din istoria disputelor directe cu trupa din Belgrad. Acestia s-au impus cu scorul de 1-0, intr-un duel dominat in totalitate de Partizan. Gazdele au o singura ocazie tot meciul, in timp ce Partizan a avut 20 astfel de oportunitati (9 suturi pe poarta) si nu mai putin de 11 cornere. Echipa lui Savo Milosevic nu isi va mai ierta adversara si de aceasta data si ne asteptam sa faca spectacol pe teren propriu.

H2H & Info

  • Partizan are un singur esec in cele 19 dueluri directe din intreceri oficiale;
  • In 14 din cele 19 s-au marcat peste 2,5 goluri;
  • Partizan are cel mai bun atac din Serbia, cu 59 de goluri marcate in 26 de etape;

Ponturi fotbal » Sambata 18:30 Partizan – Mladost
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Mladost marcheaza sub 0,5 goluri – Cota 1.51 la Betano
Scor corect multiplu: 1-0, 2-0 sau 3-0 – Cota 2.15 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu