Ghid pariuri sportive Unibet

Unibet se numara printre cei mai importanti furnizori de jocuri de noroc online, cu o baza de clienti ce numara peste 7 milioane de utilizatori din intreaga lume. Unibet este prezenta in Romania, dar si in alte 150 de tari, site-ul fiind tradus in 27 de limbi.

Pe langa pariuri, Unibet dispune si de un cazinou atractiv, camera de poker si sala virtuala de bingo. Pariurile live sunt disponibile non-stop pe site, va incurajam sa le accesati atunci cand aveti ocazia!

La inscrierea pe site, accesati urmatorul link https://pariuri1x2.ro/go/unibet.html pentru a beneficia de bonusul de bun venit si de alte promotii exclusive marca Unibet!

Procesul de inregistrare este unul foarte usor de parcurs, fiind necesare toate datele cu caracter personal, adresa de email si alte detalii cuprinse in campurile din cadrul formularului de inscriere.

Un lucru important de bifat aici ar fi casuta aferenta bonusului oferit la inregistrare de Unibet. Pariu fara risc in valoare de pana la 150 RON!

Imediat dupa inregistrare, se va efectua prima depunere pe site utilizand una dintre urmatoarele metode de plata: card bancar (debit sau de credit), paysafecard, transfer telefonic sau transfer bancar. Taxele pot diferi de la o metoda la alta, aveti mai multe informatii in acest sens pe site-ul unibet.ro. Trebuie sa depuneti minim 50 RON (sau 25 RON prin paysafecard) pentru a primi bonusul de bun venit.

Bonusul de 150 RON urmeaza sa fie incasat de dumneavoastra doar in cazul in care primul pariu efectuat se dovedeste a fi pierzator. Este vorba despre 50% din miza folosita in cadrul primului pariu plasat la Unibet! Mult succes!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu