Pariuri fotbal » Kayserispor – Besiktas: „Vulturii” ataca locurile de Europa League!

Luni, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Kayserispor – Besiktas, din cadrul etapei a 30-a din Turcia, prima liga. In tur, Besiktas s-a impus cu 4-1 pe teren propriu, datorita reusitelor lui Hutchinson, Gonul si Yilmaz (2), respectiv Adebayor. „Vulturii” sunt neinvinsi in ultimele 11 meciuri directe cu Kayserispor, reusind sa castige de 7 ori in acest interval.

Kayserispor, unde sunt legitimati romanii Silviu Lung jr. si Cristian Sapunaru, ocupa locul 16 in Super Lig, cu 28 de puncte. Echipa pregatita de Robert Prosinecki a obtinut insa 9 puncte in ultimele 4 etape si e la egalitate cu pozitia a 15-a, ce se salveaza de la retrogradare. Kayserispor e pe locul 11 in ierarhia meciurilor jucate pe teren propriu, fara infrangere in ultimele 6 etape jucate pe „Kadir Has”, avand un golaveraj de 18-20. Forma echipei s-a imbunatatit considerabil in 2020 si pastreaza sanse importante sa ramana in „Super Lig” si in sezonul urmator.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

„Vulturii negrii” au 50 de puncte in clasamentul din Super Lig, dar sunt abia pe locul al 5-lea, la distanta de 10 puncte de liderul Basaksehir. Elevii lui Sergen Yalcin au obtinut 30 de puncte pe teren propriu, fata de cel 20 din deplasari, insa 5 alte echipe au un palmares mai bun „acasa”. Ultima data campioana in 2016/2017, Besiktas e la 2 puncte de rivala Galatasaray, ce va disputa un derby cu Trabzonspor in aceasta etapa. Astfel, „alb-negrii” vor tinti locurile de Europa League, cu o victorie la Kayseri, loc unde nu au mai invins din 2016.

In tur, Besiktas s-a impus cu 4-1 pe teren propriu!

Forma buna aratata de gazde ar putea sa le aduca un rezultat pozitiv. Totusi, oaspetii au obtinut doua victorii categorice in ultimele doua etape, 5-1 cu Denizlispor si 3-0 cu Konyaspor, iar seria poate continua. Vom miza pe goluri, la cotele 1.55 si 1.75 oferite de agentia Sportingbet.

H2H & Info

  • Kayserispor a castigat Cupa Turciei in 2007/2008
  • „Steaua Anatoliei” a triumfat in Cupa Intertoto in 2006
  • Besiktas a castigat de 15 ori campionatul in Turcia
  • „Vulturii negrii” s-au impus de 9 ori si in Cupa Turciei

Pariuri fotbal » Lu 21:00 Kayserispor – Besiktas
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Ambele inscriu: Cota 1.55 la Sportingbet
Peste 1.5 goluri in repriza secunda: Cota 1.75 la Sportingbet

Pariaza la Sportingbet Ai BONUS de pana la 200 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu