Pariuri fotbal » FC Voluntari – Viitorul Constanța » Spectacol garantat pe „Anghel Iordănescu” în duelul primelor două clasate din play-out!

Pariuri fotbal:

FC Voluntari – Viitorul Constanța va avea loc luni de la ora 20:00 confruntarea urmând a conta pentru prima rundă a returului play-out-ului Ligii 1. În turul acestui play-out, cele două formații au terminat nedecis la Ovidiu, scor 0-0. 3.40 este la Betano cota pentru o nouă remiză între FC Voluntari și Viitorul Contanța.

FC Voluntari – Viitorul Constanța
Cote Betano: 2.75 3.40 2.50

Pe „Anghel Iordănescu” se vor duela primele două clasate din play-out, Viitorul fiind lider cu 34 de puncte, secondată de FC Voluntari cu 27 de puncte. Dacă parcursul dobrogenilor din turul acestui play-out nu reprezintă deloc o surpriză, având în vedere că formația lui Gică Hagi a ratat pe finalul sezonului regular prezența în play-off-ul Ligii 1, în schimb FC Voluntari este de departe revelația aceestui play-out, echipa lui Mihai Teja fiind singura neînvinsă în turul acestui play-out, ilfovenii continuând seria invincibilă din sezonul regular, ajungând la 10 meciuri consecutive fără eșec în care au bifat două remize și opt victorii, ultimele cinci fiind la rând în play-out.

H2H & Info                     
  • Viitorul este neînvinsă în istorie în confruntările din campionat cu FC Voluntari având 8 victorii și trei remize.
  • Singurul succes al ilfovenilor s-a înregistrat în Supercupa României pe 9 iiulie 2017, scor 1-0 într-un meci disputat la Botoșani
  • Viitorul s-a impus cu același scor, 2-1, în ultimele două partide disputate pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari
  • Ultima înfrângere a FC Voluntari într-un meci oficial a fost înregistrată pe 6 februarie, scor 1-2 cu FCSB.
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Fără presiunea vreunui obiectiv în această parte secundă a play-out-ului, ambele rezolvându-și în linii mari prezența și în sezonul viitor al Ligii 1, FC Voluntari și Viitorul vor oferi un meci deschis, cu multe fază de poartă și goluri, fiind de așteptat ca atât elevii lui Teja cât și ai lui Hagi să contribuie în egală măsură la spectacol.

Beneficiaza de 100% bonus de reincarcare de la Betano!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu