Ponturi fotbal » FCSB – Dinamo: In partida tur am bifat toate cele 3 pariuri speciale »» Vezi cum pariem acum!

FCSB – Dinamo se va disputa miercuri, 8 iulie, incepand cu ora 20:00. Meciul va conta pentru mansa retur din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. In partida tur, FCSB s-a impus clar cu 3-0 prin golurile marcate de A. Popa, D. Olaru si C. Dumitru, iar noi am bifat toate cele 3 pariuri speciale. Am mizat pe un rezultate de egalitate dupa primele 15 minute de joc (0-0),  sub 0.5 cartonase rosii (0) si pe minim 9 cornere (13). Chiar daca soarta calificarii este decisa in proportie de 99%, acest duel ramane un derby care se anunta extrem de interesant, iar redactia pariuri1x2.ro a extras cele mai tari pariuri speciale!

Ramasi doar cu sanse teoretice la titlu, „roș-albaștrii” au ca obiectiv castigarea Cupei Romaniei pentru a salva acest sezon slab. FCSB este foarte aproape de calificarea in finala, mai ales ca rivala sa este cu gandul la competitia interna, acolo unde spera sa evite retrogradarea. Asadar, A. Mihalcea ar putea sa foloseasca o echipa din care ar putea sa lipseasca multi jucatori importanti pentru a-i avea odihniti pentru duelul cu Poli Iasi de duminica.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Noi evitam selectiile clasice de tipul 1,x,2 si investim in pariuri speciale! Pariem pe cel putin 6 cartonase, pe un gol inscris pe final de partida, dar si pe faptul ca FCSB ca fi echipa care va avea mai multe lovituri de la colt.

Pariuri speciale » Mi. 20:00 FCSB – Dinamo
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
peste 5.5 cartonase, cota 1.65 la Betano
FCSB echipa cu cele mai multe cornere, cota 1.55 la Betano
gol dupa minutul 73:00, cota 1.87 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu