Pariuri fotbal » Ingolstadt – Nurnberg: „Gloriosii” sunt aproape de mentinerea in Zweite!

Sambata, incepand cu ora 19:15, se va disputa partida Ingolstadt – Nurnberg, din cadrul play-off-ului de retrogradare/promovare in 2. Bundesliga, mansa retur. In tur, Nurnberg s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, prin golurile marcate de Nurnberger, in prima repriza. In cele 8 dispute directe anterioare, Ingolstadt a castigat una singura si nu s-au inscris mai mult de 3 goluri.

Ingolstadt a fost la 2 puncte de promovarea directa in Zweite, insa a trebuit sa se multumeasca cu locul al patrulea la finalul sezonului ligii a treia. Gruparea antrenata de Tomas Oral a fost cea mai buna in deplasarile din acest sezon, cu 10 victorii, 5 egaluri si doar 4 infrangeri. In primul meci cu Nurnberg, Ingolstadt a fost pusa in corzi, gazdele avand 22 de situatii de gol, 7 suturi pe poarta si o posesie de 54%. „Rosii” nu au avut vreun sut pe spatiul portii adverse si vor avea o misiune dificila pe „Sportpark”.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Nurnberg a incheiat sezonul din Zweite pe locul al 16-lea, cu 37 de puncte, la egalitate cu Karlsruher, dar cu un deficit de doar doua goluri la golaveraj. Ultima etapa a insemnat o remiza in deplasare la Kiel, scor 1-1, iar 3 puncte pentru „Gloriosi” ar fi insemnat mentinerea in al doilea esalon fotbalistic din Germania. Totusi, barajul cu Ingolstadt pare a fi la discretia lui Nurnberg, ce a dominat copios prima mansa, putand inscrie cu usurinta de mai multe ori.

In tur, Nurnberg s-a impus cu 2-0 pe teren propriu!

Nurnberg a castigat ultimele doua dispute cu Ingolstadt fara sa primeasca gol, iar returul se poate desfasura in aceeasi maniera. Dupa prima partida, se observa o diferenta mare de valoare, iar gruparea din Zweite este mare favorita sa isi mentina locul in divizia secunda germana.

H2H & Info

  • Ingolstadt a incheiat pe locul 4 in liga a treia germana
  • Nurnberg s-a clasat pe locul 16 in Zweite Bundesliga

Pariuri fotbal » Sa 19:15 Ingolstadt – Nurnberg
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2: Cota 1.45 la Betano
Sub 2.5 goluri: Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu