Pariuri fotbal » Viitorul Constanța – Academica Clinceni » Victoria, cuvântul de ordine la dobrogeni!

Pariuri fotbal:

Viitorul Constanța – Academica Clinceni va avea loc vineri de la ora 18:00, confruntarea urmând a conta pentru runda a IX-a a play-out-ului Ligii 1. După două remize albe în sezonul regular, Viitorul s-a impus în turul acestui play-out pe „Clinceni Arena” cu 3-2. 5.60 este la Betano cota să asistăm la un nou meci cu minim 5 goluri!

Viitorul – Academica
Cote Betano: 1.59 4.15 5.35
Viitorul conduce detașat acest play-out al Ligii 1 având 35 de puncte cu șapte mai mult decât FC Voluntari, formație care se află pe locul secund și cu 9 puncte peste Academica Clincei care închide podiumul. Cele două remize albe înregistrate în sezonul regular cu ilfovenii au costat scump echipa „Regelui”, Viitorul ratând play-off-ul. Cu încă patru puncte în clasament, în cazul în care ar fi reușit să învingă formația lui Ilie Poenaru la Clinceni dar și la Ovidiu, Viitorul ar fi fost 100% în play-off. Hagi nu a tolerat cele două semi-eșecuri iar în turul acestui play-out a adminstrat Clinceniului o înfrângere, scor 3-2, la capătul unui meci în care Academica a condus la un moment dat cu 2-1 pe tabela de marcaj.

H2H & Info                                      
  • Academica a suferit runda trecută primul eșec după 4 victorii consecutive bifate în play-out cu scorul de 1-0
  • Viitorul este alături de FC Voluntari singura formație care a învins Academica în turul play-out-ului Ligii 1
  • Viitorul este neînvinsă în ultimele 4 partide oficiale, având două victorii și două remize
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

În ciuda celor patru victorii cu 1-0 bifate în play-out, jocul cu Dinamo a arătat că Academica este totuși o echipă limitată, cea mai mare problemă cu care se confruntă Ilie Poenaru fiind subțirimea lotului, rezervele nefiind la valoarea titularilor. Chiar dacă este pe locul 3 cu 26 de puncte, Academica nu a rezolvat definitiv ecuația prezenței și în sezonul viitor al Ligii 1, o serie de două-trei rezultate negative putând aduce cu ușurință formația lui Ilie Poenaru în „zona roșie” a clasamentului.

De partea cealaltă nu putem vorbi de aceeași problemă, Viitorul fiind de departe cea mai valoroasă echipă a play-out-ului, Hagi putând alinia cu ușurință oricând două formule diferite care să facă față cu brio în Liga 1. Cu siguranță Viitorul va apăsa pe accelerație și în acest meci știut fiind că indiferent de adversar sau competiție, „Regele” este „setat” să câștige, jucând totul pe cartea atacului.

Beneficiaza de 100% bonus de reincarcare de la Betano!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu