Ponturi MMA » Usman – Masvidal: Duel de zile mari in main event-ul galei UFC 251!

Kamaru Usman si Jorge Masvidal se intalnesc in main event-ul galei UFC 251. Evenimentul se va disputa duminica, nu inainite de ora 07:00, ora Romaniei, pe Insula Yas, Abu Dhabi.

Dupa ce Gilbert Burns a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, conducerea UFC-ului s-a miscat rapid si a aranjat un nou main event pentru gala UFC 251. Jorge Masvidal va intra in octagon si va incerca sa ii fure titlul lui Kamaru Usman. Nigerianul este campionul categoriei welterweight din marite 2019, atunci cand l-a invins la decizie pe fostul campion al acestei divizii, Tyron Woodley. Usman si-a mai aparat o singura data titlul pana in prezent. Acest lucru s-a intamplat pe data de 14 decembrie 2019, atunci cand l-a invins pe Colby Covington prin TKO in runda a 5-a.

De la ce a pornit totul

Lupta dintre Usman si Masvidal nu este una intamplatoare. Cei doi au avut de impartit cuvinte grele la Super Bowl-ul din 2019, atunci cand s-au intalnit intamplator. Cei doi au fost impiedicati de catre persoanele prezente sa nu se atinga, insa din acel moment a fost clar faptul ca, intr-o zi, cei doi se vor intalni in octagon.

Ghinionul lui Gilbert Burns este norocul spectatorului neutru. In mod cert, intalnirea dintre campionul welterweight si „Gamebred” este una care atrage mult mai multa atentie.

INFO: Masvidal a obtinut cel mai rapid KO din istoria UFC-ului, reusit in doar 5 secunde, in fata lui Ben Askren.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Debut pe Fight Island

Asa cum a promis, Dana White a dus luptele din UFC pe o insula. Aceasta este Insula Yas din Abu Dhabi, locul unde se va disputa gala UFC 251. Dupa ce mai multe voci au afirmat ca aceasta insula nu ar exista, Dana White a uimit pe toata lumea, demonstrand ca a fost cat se poate de serios cu decizia sa de a muta galele UFC pe o insula.

De asemenea, cei ce isi doresc sa parieze, pot beneficia de cote marite la 888Sport. Acum, victoria lui Usman iti poate aduce 175 RON, in timp ce un succes obtinut de Masvidal iti poate livra 425 RON. CLICK AICI!
Meci de 5 runde, avantaj pentru Usman

Nigerianul este mai bine pregatit din punct de vedere fizic, dovada fiind cele opt victorii obtinute prin decizie. Inainte de aceasta gala, Masvidal a afirmat ca a fost nevoit sa slabeasca nu mai putin de 9 kg in doar 6 zile. Acest lucru poate afecta in mod serios starea fizica a unui luptator, dar si starea mentala. Jorge a mai declarat ca, dupa ce va castiga titlul welterweight, urmatorul sau adversar va fi Nate Diaz. Cei doi s-au intalnit in main event-ul galei UFC 244, atunci cand Masvidal s-a impus dupa trei runde, dupa ce doctorii au oprit meciul, motivul fiind o accidentare suferita de Nate.

Cel mai probabil, Usman va incerca sa duca aceasta lupta la sol, acolo unde, in mod normal, ar trebui sa ii fie superior lui Masvidal. Totusi, Jorge s-a descurcat bine in fata lui Nate Diaz, in special atunci cand lupta a ajuns la sol. „Gamebred” va incerca sa isi trimita adversarul in lumea viselor, aceasta fiind, cel mai probabil, unica sa sansa de a castiga meciul.

Avand in vedere faptul ca ambii luptatori sunt extrem de rezistenti atunci cand incaseaza lovituri, ne asteptam la o lupta lunga care, cel mai probabil, va ajunge la decizie. Acolo, Usman va profita de avantajul celor cinci runde si se va impune la puncte.

Kamaru Usman

  • Porecla: „The Nigerian Nightmare”;
  • Data nasterii: 11 mai 1987 (33 ani);
  • Nationalitate: Nigerian si american;
  • Inaltime: 1.83 m;
  • Greutate: 77 kg;
  • Divizie: Welterweight;
  • Record MMA: 16 victorii (sapte prin KO, una prin submission si opt la decizie) si o infrangere (prin submission);
  • Ultimul meci: Victorie prin TKO in fata lui Colby Covington, in runda a 5-a (14 decembrie 2019);

Jorge Masvidal

  • Porecla: „Gamebred”;
  • Data nasterii: 12 noiembrie 1984 (35 ani);
  • Nationalitate: American;
  • Inaltime: 1.80 m;
  • Greutate: 77 kg;
  • Divizie: Welterweight si Lightweight;
  • Record MMA: 35 victorii (16 prin KO, doua prin submission si 17 la decizie) si 13 infrangeri (una prin KO, doua prin submission si 10 la decizie);
  • Ultimul meci: Victorie prin TKO in fata lui Nate Diaz, dupa trei runde, lupta oprita de doctori (3 noiembrie 2019);

Ponturi MMA » Duminica 07:00 Kamaru Usman – Jorge Masvidal
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Kamaru Usman – Cota 1.40 la 888Sport
Kamaru Usman castiga prin decizie – Cota 2.40 la 888Sport
Pariaza la 888Sport Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la 888Sport

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu