Ponturi online » Catalin face spectacol pe fotbal!

Ziua de luni are in oferta cateva partide de fotbal pe care pariorii nu trebuie sa le rateze. Astazi imi indrept atentia 100% catre „sportul rege”, cotele selectate fiind extrem de atractive. 

Antonio Conte este de asteptat sa il odihneasca pe Romelu Lukaku in disputa cu Torino. Alexis Sanchez – Lautaro Martinez va fi cuplul de atacanti. Atacantul din Chile este, de cele mai multe ori, integralist in partidele echipei sale si este de asteptat ca acest lucru sa se intample si in disputa cu Torino, mai ales in absenta lui Lukaku. Mizez pe minim doua suturi trimise de Sanchez in acest duel, fie ca sunt pe poarta sau nu.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

CFR nu-si permite pasi gresiti

Dupa succesul cu FCSB, Craiova s-a distantat la patru puncte de campioana en-titre. Gaz Metan vine in Gruia cu un lot decimat. Dupa ce au incasat cinci goluri in ultimele doua etape, este de asteptat ca Dan Petrescu sa-si pregateasca mai bine apararea. Ma astept ca Gaz Metan sa nu marcheze in poarta CFR-ului, pariu castigator in ultimele trei dispute directe.

Bilant Catalin, luna iunie:

  • Ponturi castigatoare: 66
  • Ponturi necastigatoare: 29
  • Mize returnate: 3

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu