Ponturi fotbal » Brentford – Fulham | „Albinele” lui Thomas Frank au prima sansa la promovarea in Premier League, in finala play-off-ului

Marti seara, de la ora 21:45, Brentford si Fulham se dueleaza in finala play-off-ului de promovare din Championship. Partida de pe Wembley va stabili ultima echipa care obtine „biletele” pentru Premier League, iar „albinele” sunt favorite, cu o cota de 2.08 la victorie.

Brentford – Fulham

Cote 888Sport: 2.08 3.25 3.95

Brentford a jucat incantator in acest sezon, cu Benrahma si Ollie Watkins pe post de marcatori letali in Championship. Fotbalistic vorbind, alb-rosii sunt superiori, dar Fulham are experienta meciurilor de play-off si asta s-ar putea sa conteze. In turul anterior, Fulham a profitat de o victorie cu 2-0 in deplasare pentru a o elimina pe Cardiff cu 3-2 la general. Brentford a avut ceva emotii cu Swansea, dupa 0-1 in tur, dar s-a impus cu 3-1 acasa.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Astfel, Brentford si-a asigurat locul in finala play-off-ului la ultimul meci pe Griffin Park, arena care le-a fost „casa” fotbalistilor locali din 1940! Cu o serie de 7 victorii consecutive in campionat, Brentford a fost aproape de a obtine promovarea directa, insa acum a ajuns la un meci distanta de marele obiectiv. In sezonul regulat, Brentford a castigat 24 de meciuri din 46 si a marcat 80 de goluri – una dintre cele mai bune ofensive din liga secunda engleza.

Fulham a castigat 23 de meciuri din 46 si a marcat 64 de goluri, fiind la egalitate de puncte cu Brentford, la final (81). Fulham mizeaza pe inspiratia unor jucatori de atac precum Onomah, Kebano, Cavaleiro si Mitrovic, insa spiritul combativ al lui Brentford va fi greu de doborat. Sigur ca va fi un meci echilibrat, dar alb-rosii au prima sansa si sunt la un pas de un rezultat istoric. Vom paria pe echipa mai valoroasa, dar nu va fi un festival de goluri!

H2H & Info:

  • Brentford a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri oficiale (play-off si sezonul regulat)
  • In 3 din ultimele 4 meciuri ale lui Fulham au marcat ambele echipe
  • In 3 din ultimele 5 meciuri directe s-au inscris fix doua goluri (2-0, 1-1, 1-1)
  • Brentford a castigat 3 din ultimele 4 meciuri directe cu Fulham
  • Fulham a castigat un singur duel direct din ultimele 10 cu Fulham

Ponturi fotbal » Ma 21:45, BRENTFORD – FULHAM
Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!
Pariu recomandat: Interval de goluri 2-3 @ 1.96 la 888Sport
De incercat: Victorie Brentford @ 2.08 la 888Sport

Pariaza la 888Sport, unde ai BONUS de 1000 de RON la prima depunere! Ii obtii ușor,de aici


Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu