Tintim profitul cu meciurile weekend-ului! AICI ai avancronicile evenimentelor, iar Arsenal – Liverpool tine capul de afis!

weekend

Liga 1, Ligue 1 si Super Cupa Angliei se joaca in acest weekend, iar Pariuri1x2 te indruma pe calea profitului! Sfarsitul de saptamana bate la usa cu noi castiguri uimitoare, in timp ce, analizele meciurilor tari nu lipsesc de pe site-ul nostru.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dupa eliminarea din Liga Campionilor, CFR Cluj primeste sambata vizita celor de la Sepsi in a doua etapa din Liga 1. Duminica, Craiova si Astra joaca un derby de play-off, la fel ca FCSB – Viitorul Constanta. Astfel, avem parte de dueluri tari inca din a doua runda a stagiunii!

Vezi aici analizele si ponturile din Liga 1

 

Super Cupa Arsenal – Liverpool deschide noul sezon din Anglia!

E gata pauza si in Anglia, iar Arsenal si Liverpool se intalnesc in Super Cupa Angliei, sambata de la ora 18:30, pe Wembley! „Tunarii” i-au invins recent in Premier League pe „cormorani” si vin dupa un super succes cu Chelsea, in finala Cupei Angliei.

Vezi aici analiza Super Cupei Angliei!

 

Ligue 1 programeaza etapa a doua din sezonul 2020/2021!

Paris Saint-Germain nu va evolua in Ligue 1 pana in 10 septembrie, dar o vor face in schimb Lyon si Marseille. Semifinalista Ligii Campionilor deschide balul vineri, in disputa cu Dijon, iar echipa lui Villas-Boas va juca duminica la Brest.

Vezi aici avancronicile si ponturile din Ligue 1!

 

Pe lângă toate aceste confruntări, redacția Pariuri1x2.ro este pregătită să vă ofere în weekend alte zeci de analize si pariuri pentru cele mai tari evenimente fotbalistice programate, in special din Rusia, Belgia, Elvetia sau tarile nordice!

Aici analizele si ponturile din alte campionate!

 

Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Împreuna, spre câștig!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu