Ponturi tenis » Clijsters – Alexandrova: Tripla campioana revine dupa 8 ani la US Open!

Miercuri, incepand cu ora 01:15, se va disputa partida Kim Clijsters – Ekaterina Alexandrova, din cadrul primului tur de la US Open, SUA. Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul profesionist. Clijsters revine intr-un meci oficial intr-un turneu de Mare Slem dupa 8 ani si la 5 luni dupa infrangerile de la Dubai si Monterrey.

Ultimul meci jucat de Kim Clijsters la US Open a fost o infrangere in turul 2 din 2012, 6-7, 6-7 cu britanica Laura Robson. Belgianca de 37 ani a revenit in 2020 in circuitul profesionist, dar a pierdut ambele meciuri oficiale. A fost invinsa cu 6-2, 7-6 de Garbine Muguruza la Dubai si cu 6-3, 7-5 de Johanna Konta la Monterrey. De atunci, Clijsters a disputat 5 meciuri amicale cu adversare puternice (Bernarda Pera, Sofia Kenin, Danielle Collins, Sloane Stephens si Olga Govortsova) si le-a castigat pe toate, chiar daca s-au jucat sub forma unui set scurt.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ekaterina Alexandrova vine dupa infrangerea suferita in turul secund de la  Cincinnati, scor 1-6, 6-7, cu Christina McHale. O specialista a jocului in sala, rusoaica de 25 ani are un palmares modest pe hard outdoor (54 victorii si 41 infrangeri) in cariera. In 2020, Alexandrova a castigat un titlu WTA la Shenzhen, a pierdut cu cehoaica Petra Kvitova in turul 3 la Australian Open si a fost eliminata in semifinale la Sankt Petersburg, de olandeza Kiki Bertens.

Intalnire in premiera intre cele doua sportive!

Felul cum a aratat Clijsters in cele doua meciuri oficiale ale anului, dar mai ales in demonstrativele din aceasta primavara, ar putea-o ajuta pe belgianca sa obtina un succes la „handicap de +4.5 game-uri”, cotat cu 1.80 la agentia Betano!

H2H & Info

  • Clijsters nu are un clasament oficial WTA
  • Belgianca de 37 ani s-a impus de 3 ori la US Open (2005, 2009, 2010)
  • Alexandrova este clasata pe locul 27 in ierarhia WTA
  • Rusoaica de 25 ani a castigat 4 titluri de categoria WTA

Ponturi tenis » Mi 01:15 Kim Clijsters – Ekaterina Alexandrova
1 cu HA +4.5 game-uri: Cota 1.80 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu