PROMOTIE VECHE – Netbet iti returneaza din sumele pierdute pe Man. United – Leicester!

Netbet îți rambursează 25% din suma pierderilor nete, în limita a 200 RON, pe confruntarea ce ar putea decide titlul în Anglia: Manchester United – Leicester. Partida de pe Old Trafford este programata duminică după-amiază, de la ora 16:05.

Banii înapoi (Cashback) – Man Utd vs. Leicester

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa, trebuie doar să te conectezi pe contul tău NetBet. Dacă încă nu ai un cont la Netbet, îți poți deschide acum unul dând click aici.

Intra in promotie, accesând butonul din promoția Banii înapoi – Man Utd vs. Leicester. Pariaza minim 80 ron pe meciul Man Utd vs. Leicester City – astfel devii eligibil pentru rambursarea pierderilor nete.

NOTĂ: Doar pariurile pre-live pe bilet simplu, plasate pe meciul dintre Man Utd și Leicester City sunt eligibile pentru această promoție.

NOTĂ: Trebuie să plasezi cel puțin două pariuri pentru a putea beneficia de această promoție. Pariurile duplicat nu sunt acceptate.

  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să acceseze butonul de înscriere înainte de 01/05/16, ora 13:05 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.

Pentru detalii despre promotie, termeni și condiții, dupa logarea pe site-ul Netbet, accesează din meniu rubrica promoţii -> Banii înapoi – Man Utd vs. Leicester

promotii

Toate informaţiile necesare si CONDITIILE DE PARTICIPARE LA ACEASTA PROMOTIE sunt prezentate în articolul promoţiei – Banii înapoi – Man Utd vs. Leicester

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu