Pariuri fotbal » Slovacia – Cehia: Alerta de profit cu cotele 1.40 si 1.82!

slovacia - cehia

Vineri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Slovacia – Cehia, din cadrul rundei 1 a Ligii Natiunilor, Liga B. Slovacia a castigat doar 3 din cele 11 intalniri directe cu Cehia, iar pe teren propriu, a pierdut disputa din 2018, scor 1-2 tot in Liga Natiunilor. Astfel, cehii s-au impus in ultimele doua meciuri cu slovacii si de 7 ori in cele 11 confruntari la general.

Slovacia nu a avut un parcurs prea bun la editia precedenta din Liga Natiunilor, unde a ocupat locul al treilea, ultimul, intr-o grupa cu Ucraina si Cehia. Singura victorie a fost un 4-1 cu Ucraina, deja promovata in Liga A din aceasta competitie. In preliminariile pentru Euro 2020, reprezentativa antrenata de Pavel Hapal s-a clasat pe locul 3 intr-o grupa cu Croatia, Tara Galilor, Ungaria si Azerbaidjan, dar poate prinde turneul final daca trece de barajul cu Irlanda, apoi de Bosnia si Hertegovina sau Irlanda de Nord.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cehia este deja calificata la Euro 2020, dupa ce a terminat pe locul doi grupa castigata de Anglia, depasind Kosovo, Bulgaria si Muntenegru. Selectionata pregatita de Jaroslav Silhavy a bifat doua victorii (ambele cu Slovacia) si doua infrangeri (ambele cu Ucraina) la precedenta participare in Liga Natiunilor, clasandu-se pe locul 2. In grupa editiei din 2020/2021, Cehia va mai intalni, pe langa Slovacia, pe Scotia si Israel, avand clar obiectivul de a promova in Liga A a competitiei.

Slovacia a castigat doar 3 din cele 11 intalniri directe cu Cehia!

Se anunta un duel echilibrat, cu putine reusite pe tabela de marcaj, insa Cehia are un plus de valoare si are prima sansa la un rezultat pozitiv. In acest sens, pariem selectii la cotele 1.40 si 1.82, ce ne pot aduce profitul mult cautat.

H2H & Info

  • Slovacia a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 21
  • Slovacii ocupa locul 32 in clasamentul FIFA
  • Cehia a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 20
  • Cehii ocupa locul 45 in clasamentul FIFA

Lot Slovacia

Portari: Marek Rodák (FC Fulham), Dominik Greif (ŠK Slovan Bratislava), Dušan Kuciak (Lechia Gdaňsk)
Fundasi: Peter Pekarík (Hertha Berlín), Ľubomír Šatka (Lech Poznaň), Martin Koscelník (Slovan Liberec), Lukáš Štetina (Sparta Praga), Milan Škriniar (Inter Miláno), Martin Valjent (RCD Mallorca), Norbert Gyömbér (Perugia Calcio), Branislav Niňaj (Fortuna Sittard), Dávid Hancko (Sparta Praga)
Mijlocasi: Stanislav Lobotka (SSC Napoli), Patrik Hrošovský (KRC Genk), Juraj Kucka (Parma Calcio), Ondrej Duda (Hertha Berlín), Matúš Bero (Vitesse Arnhem), Erik Sabo (Fatih Karagümrük), Lukáš Haraslín (US Sassuolo), Jaroslav Mihalík (Lechia Gdaňsk)
Atacanti: Róbert Boženík (Feyenoord Rotterdam), Michal Ďuriš (Omonia Nicosia), Ivan Schranz (FK Jablonec), Adam Zreľák (1. FC Nurnberg)

Lot Cehia

Portari: Kolář, Pavlenka, Vaclík.
Fundasi: Bořil, Brabec, Coufal, Čelůstka, Hovorka, Kalas, Kúdela, Matějů.
Mijlocasi: Darida, Dočkal, Hložek, Jankto, Kalvach, Král, Masopust, Provod, Souček, Ševčík.
Atacanti: Krmenčík, Schick.

Pariuri fotbal » V 21:45 Slovacia – Cehia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2: Cota 1.40 la Superbet
1-2 goluri in meci: Cota 1.82 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu