Ponturi tenis » Muchova – Cirstea: „Sori” tinteste optimile de finala la US Open, pentru prima data in cariera!

Sambata, incepand cu ora 18:00, se va disputa partida Karolina Muchova – Sorana Cirstea, din cadrul turului 3 de la US Open, SUA. Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul profesionist, fiind astfel un duel in premiera. Muchova este la al treilea tur 3 consecutiv la US Open, iar Cirstea a reusit sa il apere pe cel obtinut in 2019.

Karolina Muchova este pentru al treilea an consecutiv in turul 3 la US Open si nu a cedat set pana acum in turneu. Cehoaica de 24 ani a trecut de Venus Williams, scor 6-3, 7-5, apoi de Anna Kalinskaya, scor 6-3 7-6. La precedentele prezente in aceasta faza a competitiei, Muchova a fost eliminata in doua seturi de Ashleigh Barty (2018) si de Serena Williams (2019). Cu doar 64 de victorii in intreaga cariera pe suprafata hard, cehoaica prefera totusi o suprafata mai lenta, cum este zgura.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

De partea opusa, Sorana Cirstea este o tenismena mai „all-round” decat Muchova, avand performante similare pe toate suprafetele de joc. „Sori” bifeaza al doilea tur 3 consecutiv la US Open, dupa ce in 2019 a fost invinsa de Taylor Townsend, in doua seturi. In primele tururi din 2020, romanca a trecut de Christina McHale, scor 6-4, 7-5, apoi de Johanna Konta, scor 2-6, 7-6, 6-4, ambele victorii find considerate surprize. In 2020, Cirstea a castigat meciuri pe tablourile principale de concurs numai in turneele de Mare Slem.

Intalnire in premiera intre cele doua sportive!

Muchova este considerata mare favorita sa ajunga in optimile de finala, insa Cirstea a obisnuit sa furnizeze surprize. Vom paria un succes la handicap de +5.5 game-uri in favoarea romancei, selectie la cota 1.70 oferita de agentia Betano!

H2H & Info

  • Muchova ocupa locul 26 in clasamentul WTA
  • Cehoaica de 24 ani a castigat un titlu de categoria WTA
  • Cirstea este clasata pe locul 77 in ierarhia WTA
  • Romanca de 30 ani nu a castigat vreun titlu WTA

Ponturi tenis » S 18:00 Karolina Muchova – Sorana Cirstea
2 cu HA +5.5 game-uri: Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu