Pariuri fotbal » Serbia – Turcia: Ambele selectionate lupta pentru primele puncte in grupa!

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Serbia – Turcia, din cadrul rundei 2 a Ligii Natiunilor, Liga B. Cele doua selectionate nu s-au mai intalnit vreodata, fiind astfel o confruntare in premiera. Atat Serbia, cat si Turcia, vin dupa infrangeri suferite in prima etapa a Ligii Natiunilor si vor lupta pentru primele puncte din faza grupelor.

Serbia a debutat in actuala editie cu o infrangere, scor 1-3 in Rusia, marcatori fiind Dzyuba (2) si Karavaev, respectiv Mitrovic. Sarbii au dominat copios partida de la Moscova, insa gazdele au fost mult mai pragmatice si au obtinut cele 3 puncte. La precedenta editie a Ligii Natiunilor, elevii lui Ljubisa Tumbakovic au fost neinvinsi in meciurile cu Romania, Muntenegru si Lituania, avand un golaveraj de 11-4. In ciuda insuccesului cu Rusia, Serbia are toate motivele sa spere la progres, mai ales datorita faptului ca in lotul convocat beneficiaza de staruri ca Luka Jovic, Nemanja Matic, Sergej Milinkovic-Savic sau Aleksandar Mitrovic.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Turcia a avut o perioada excelenta cu Senol Gunes selectioner, insa a dezamagit crunt in meciul de debut cu Ungaria. Maghiarii au invins cu 1-0 la Sivas, prin reusita lui Szoboszlai, din finalul partidei. A fost doar al patrulea meci din cele 13 disputate cu Gunes pe banca, in care Turcia a primit gol si al treilea din cele 9 jucate pe teren propriu. La editia precedenta a Ligii Natiunilor, Turcia a terminat pe ultimul loc intr-o grupa cu Rusia si Suedia, reusind un singur succes, 3-2 in deplasare cu reprezentativa nordica.

Serbia nu a intalnit niciodata Turcia!

Serbia este favorita la un rezultat pozitiv, dar trebuie sa evolueze solid in defensiva. Totusi, dupa infrangerea cu Ungaria, Turcia trebuie sa riste la Belgrad, pentru a nu pierde contactul cu prima pozitie din grupa. Astfel, propunem pariuri la cotele 1.50 si 1.80, ce pot fi plasate la agentia Superbet!

H2H & Info

  • Serbia a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 27
  • Sarbii ocupa locul 29 in clasamentul FIFA
  • Turcia a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 22
  • Turcii ocupa locul 29 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Serbia (4-1-3-2): Marko Dmitrovic; Nikola Milenkovic, Nikola Maksimovic, Stefan Mitrovic, Aleksandar Kolarov; Nemanja Gudelj; Adam Ljajic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic; Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic

Turcia (4-2-3-1): Ugurcan Cakir; Umut Meras, Caglar Soyuncu, Merih Demiral, Mert Muldur; Irfan Kahveci, Kaan Ayhan; Emre Kilinc, Hakan Calhanoglu, Yusuf Yazici; Burak Yilmaz

Pariuri fotbal » D 21:45 Serbia – Turcia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 DNB: Cota 1.50 la Superbet
Ambele inscriu: Cota 1.80 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu