Pariuri fotbal » Slovenia – Moldova: Gazdele s-au impus in ambele intalniri directe!

Duminica, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Slovenia – Moldova, din cadrul rundei 2 a Ligii Natiunilor, Liga C. Slovenia a castigat ambele intalniri directe cu Moldova, 3-0 pe teren propriu si 2-1 in deplasare, meciuri contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2006.

Slovenia a facut 0-0 cu Grecia, pe teren propriu, in prima etapa a fazei grupelor Ligii Natiunilor. In acest duel, grecii au avut 14 situatii de gol si 6 suturi pe spatiul portii gazdelor. A fost asadar un punct castigat de Slovenia, ce poate ajunge intr-o pozitie favorabila daca va invinge Moldova, unul dintre cei mai slabi adversari din Europa. La editia precedenta a Ligii Natiunilor, selectionata pregatita de Matjaz Kek a terminat pe ultimul loc (4), intr-o grupa cu Norvegia, Bulgaria si Cipru, bifand doar 3 remize.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Moldova a surprins in primul meci din Liga Natiunilor, remizand cu Kosovo pe teren propriu, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul in prima repriza prin Nicolaescu, dar oaspetii au egalat pe final prin reusita lui Kololli. In ciuda rezultatului de egalitate, kosovarii au avut 19 situatii de gol si 5 suturi pe spatiul portii moldovene. Selectionata lui Engin Firat, antrenor turc, a promovat din Liga D in Liga C din precedenta editie, castigand o grupa cu Gibraltar, Insulele Feroe si Letonia.

Slovenia a castigat ambele intalniri directe cu Moldova!

Slovenia va incerca sa profite de diferenta de valoare si sa bifeze prima victorie in grupa. Chiar daca Moldova nu a evoluat rau in ultima perioada, este greu de crezut ca va marca si va scapa de infrangere la Ljubljana. Astfel, anticipam un succes clar de partea gazdelor, fara sa primeasca gol.

H2H & Info

  • Slovenia a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 38
  • Slovenii ocupa locul 64 in clasamentul FIFA
  • Moldova a incheiat prima editie a Ligii Natiunilor pe locul 48
  • Moldovenii ocupa locul 175 in clasamentul FIFA

Pariuri fotbal » D 19:00 Slovenia – Moldova
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Nu inscriu ambele: Cota 1.52 la Superbet
1 pauza si 1 final: Cota 1.75 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu