Pariuri fotbal: Irlanda – Finlanda: Anticipăm o partidă „închisă” »» Ponturi în cote 1.50 și 1.67!

Irlanda – Finlanda se va disputa duminica, 6 septembrie, incepand cu ora 21:45 in cadrul Ligii Natiunilor. Partida se va disputa la Dublin si va fi condusa de la centru de italianul Fabio Maresca.

De remarcat este faptul ca Irlanda este neinvinsa in cele 4 confruntari directe, castigand 3 dintre ele, dar cea mai recenta intalnire a fost in 2002.

Irlanda – Finlanda
Cote Betano: 1.85  3.35  4.75

Echipa gazda vine dupa o remiza 1-1 in Bulgaria la debutul lui Stephen Kenny pe banca „verzilor”. Inainte de debutul in Liga Natiunilor, Irlanda a terminat pe 3 grupa de calificare pentru Euro, clasandu-se dupa Elvetia si Danemarca. De remarcat este faptul ca cele 8 partide din grupa respectiva, Irlanda a avut un golaveraj 7-5, practic o medie de 1.5 goluri pe meci.Betano ofera o cota de 2.52 pentru o confruntare cu cel mult un gol inscris.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Fara sut pe poarta in meciul cu Tara Galilor

De partea cealalta, echipa oaspete a debutat joi in Liga Natiunilor cu o infrangere pe teren propriu, 0-1 cu Tara Galilor, golul fiind marcat in minutul 80 prin K. Moore. De remarcat este faptul ca acesta a fost singurul sut pe poarta din tot meciul.
Inainte de aceasta partida, Finlanda a reusit o performanta istorica, terminand pe 2 grupa de calificare pentru EURO si astfel, va fi prezenta la turneul final de anul viitor.

Conform bookmakerilor, Iralnda are prima sansa la victorie si foarte probabil nu vom asista la o partida foarte spectaculoasa. De obicei, Irlanda joaca „inchis”, iar Finlanda vine dupa ce nu a reusit nici macar un sut pe poarta in partida cu Tara Galilor

H2H & Info

  • Irlanda, medie de 1.5 goluri pe meci in grupa de calificare pentru EURO
  • Irlanda a inscris in ultimele 6 meciuri de „acasa”
  • Finlanda fara remiza in ultimele 11 deplasari
  • Finlanda, pentru prima data in istorie, va fi prezenta la un turneu final european

Echipe probabile:

Irlanda: Darren Randolph, Matt Doherty, Shane Duffy, John Egan, Enda Stevens, Jeff Hendrick, Robbie Brady, Conor Hourihane, Callum O’Dowda, Adam Idah, Aaron Connolly
Finlanda: Lukas Hradecky, Leo Vaisanen, Juhani Ojala, Daniel O’Shaughnessy, Ilmari Niskanen, Glen Kamara, Tim Sparv, Joni Kauko, Jere Juhani Uronen, Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki

Ponturi fotbal » D 21:45 Irlanda – Finlanda
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
sub 2.5 goluri: Cota 1.50 la Betano
pauza sau final X: Cota 1.67 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu