Pariuri tenis » Krajinovic – Goffin: Variantele pe break-uri ne aduc profit!

Filip Krajinovic si David Goffin se intalnesc in turul 3 al tabloului de simplu masculin de la US Open. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 19:30. 

Filip Krajinovic traverseaza o forma remarcabila. Jucatorul sarb a obtinut cinci victorii in minim de seturi si a suferit un singur esec in partidele jucate de la reluarea sezonului. Acesta a ajuns pana in sferturile de finala de la Western & Southern Open, acolo unde a cedat in 3 seturi in fata lui Milos Raonic. Pana la acel meci, Filip a reusit doua victorii impresionante, 6-2, 6-1 cu Dominic Thiem (3 ATP) si 6-2, 6-1 cu Marton Fucsovics (66 ATP), partide in care a reusit 4, respectiv 6 break-uri. La US Open, acesta nu a avut dificultati pana in aceasta faza, trecand pe rand de Mikael Ymer (71 ATP, 6-2, 7-6, 6-3) si Marcus Giron (96 ATP, 6-4, 6-1, 6-3).

Goffin nu s-a descurcat la fel de bine la turneul care a precedet US Open-ul. Acesta a ajuns doar pana in 8-imile de finala de la Western & Southern Open, acolo unde a fost invins de germanul Jan-Lennard Struff (29 ATP), cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4. Nici la US Open nu a convins prin jocul sau. Acesta a cedat set atat in disputa cu Reilly Opelka (35 ATP), cat si in cea cu Lloyd George Harris (95 ATP).

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Retur de temut pentru sarb

Filip Krajinovic a impresionat in ultimele meciuri prin jocul la retur. In ultimul meci direct cu Goffin, sarbul a realizat nu mai putin de 6 break-uri, in ciuda faptului ca a fost un meci de doar doua seturi. Ne asteptam ca intr-o partida care se joaca dupa sistemul „cel mai bun din 5 seturi” sa asistam la minim 5 break-uri realizate de Filip Krajinovic, unul dintre cei mai in forma jucatori din circuitul ATP.

 H2H & info

  • Cei doi jucatori s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent, ambii avand cate doua victorii;
  • Goffin s-a impus in primele doua partide, ambele fiind disputate pe zgura, in timp ce Krajinovic le-a castigat pe urmatoarele doua, ambele fiind jucate pe hard;
  • US Open este singurul turneu de mare slam la care Goffin nu a reusit sa depaseasca turul 4;
  • La US Open 2020, Krajinovic a reusit cel mai bun rezultat din istoria participarilor sale la competitia de la New York;

Ponturi tenis » Vineri 19:30 Filip Krajinovic – David Goffin
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Krajinovic peste 4,5 break-uri – Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu