Pariuri NBA » Mizam pe cele mai tari dueluri ale zilei!

Dimineata zilei de sambata ne aduce doua partide extrem de atractive din NBA. Milwaukee Bucks cauta sa supravietuiasca in seria cu Miami Heat, in timp ce LeBron James si James Harden se intalnesc in primul meci al semifinalei din Conferinta de Vest.

Confruntarea anticipata de toata lumea se va intampla. Los Angeles Lakers si Houston Rockets se intalnesc in semifinalele Conferintei de Vest, o serie care promite un veritabil spectacol. In meciul 1, atentia noastra se va indrepta catre prestatia lui LeBron James. „The King” este cel care coordonatorul din atacul celor de la Lakers si cel care isi asuma ultima pasa. Astfel, sansele pentru turnover-uri cresc, in special in fata unei defensive care exceleaza prin agresivitate, cum este cea a celor de la Houston Rockets. In ultimul meci direct in care James s-a aflat in teren, acesta a comis nu mai putin de 6 turnover-uri. Acesta se afla pe pozitia a doua in playoff in clasamentul jucatorilor cu cele mai multe turnover-uri comise pe meci, cu o medie de 5 astfel de greseli. Ne asteptam ca in aceasta partida sa asistam la minim 6 turnover-uri comise de LeBron James.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu