Ponturi fotbal online » Belgia – Islanda: Pariuri in cote de 1.63 si 1.75 pentru duelul de la Bruxelles! Pariem pe un joc modest al viitoarei adversare a Romaniei!

Belgia - Islanda

Marti, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Belgia – Islanda, din cadrul rundei secunde a grupei 2, Liga A, din Liga Natiunilor.

Mizam pe numarul golurlor

Belgia a avut parte de un „start lansat” in Liga Natiunilor. Aceasta s-a impus cu 2-0 in Danemarca prin golurile inscrise de Denayer si Mertens. Mai mult decat atat, „galben-negrii” au dominat cu autoritate intreaga partida, doar evolutia lui Kasper Schmeichel facand ca scorul sa nu ia proportii. In alta ordine de idei, intr-o grupa din care mai face parte din Anglia, belgienii sunt obligati sa obtina toate punctele puse in joc in meciurile formatiile nordice. In acest sens, ne asteptam ca elevii lui Roberto Martinez sa faca tot ceea ce le sta in putinta pentru a obtine si de aceasta data toate punctele puse in joc.

De cealalta parte, viitoare adversara a Romaniei, vine dupa esecul de pe teren propriu cu Anglia. Britanicii au inscris golul de 1-0 in prelungiri din penalty. De asemenea, consemnam faptul ca islandezii au ratat, la randul lor, in minutul 90+4 o lovitura de la punctul cu var. In ciuda evolutiei mai mult decat decente de pe 5 septembrie, este greu sa crezut ca Islanda va reusi sa faca fata „forcing-ului” belgienilor, acestia din urma fiind considerati de catre specialisti drept una dintre cele mai ofensive nationale din lume. Noi alegem sa tinem cont de toate aspectele confruntarii si sa ne indreptam atentia catre pronosticuri bazate in primul rand pe numarul golurilor, dar si pe evolutia gazdelor.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Blegia vine dupa 11 victorii consecutive;
  • Ultima infranagere a belgienilor dateaza din noiembrie 2018, 2-5 cu Elvetia;
  • In 2018, Belgia a invins-o de 2 ori pe Islanda (2-0 acasa si 3-0 in deplasare).

Pariuri fotbal » M 21:45: Belgia – Islanda
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2,5 goluri: Cota 1.63 la 888Sport
Belgia castiga & Lukaku inscrie: Cota 1.75 la 888Sport

Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 5 0


Lasa un comentariu