Pariuri fotbal » Inter Miami – Atlanta: Pariem impotriva echipei lui Beckham, la o cota de 1.70!

Joi, incepand cu ora 03:00, se va disputa partida Inter Miami – Atlanta, din cadrul etapei a 10-a din MLS, Conferinta de Est. In tur, cele doua formatii au remizat la Atlanta, scor 0-0. A fost singura intalnire anterioara intre Inter Miami si Atlanta, ce ocupa locurile 14 si 8 in Conferinta de Est din MLS.

Inter Miami traverseaza o serie cu 3 meciuri fara gol marcat in MLS, inregistrand o infrangere, scor 0-1 cu Nashville, apoi doua remize albe, cu Atlanta si aceeasi formatie Nashville. In clasamentul Conferintei de Est, echipa patronata de David Beckham are 5 puncte in primele 9 etape si o singura victorie, 3-2 cu Orlando City, prima din istoria clubului. In ultimul meci cu Nashville, pentru Inter Miami a debutat Blaise Matuidi, fostul jucator de la Paris Saint-Germain evoluand pret de 78 minute.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Atlanta are 11 puncte in 9 etape disputate, datorita carora ocupa locul 8 in clasamentul Conferintei de Est, cu 6 puncte peste ultima clasata, Inter Miami. Formatie ce l-a concediat pe olandezul Frank de Boer in aceasta vara, este acum pregatita de un antrenor interimar, Stephen Glass. Atlanta a evoluat in doar doua deplasari in acest sezon, dar este neinvinsa. Oaspetii au castigat cu Nashville, scor 2-1, apoi au remizat la Orlando City, scor 1-1.

In tur, cele doua au remizat la Atlanta, scor 0-0!

In tur, a fost un meci dominat steril la posesie de Atlanta, iar acum este posibil ca oaspetii sa abordeze altfel partida. Inter Miami are probleme mare in aparare, dar si in atac, iar sansa dubla „X2”, pont la cota 1.70, merita incercat!

H2H & Info

  • Inter Miami este patronata de David Beckham
  • Clubul „starcilor” l-a transferat pe Blaise Matuidi (PSG)
  • Atlanta United a castigat MLS Cup in 2018 si US Open Cup in 2019
  • Oaspetii sunt antrenati de un interimar, Stephen Glass

Pariuri fotbal » J 03:00 Inter Miami – Atlanta
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2: Cota 1.70 la Sportingbet
Pariaza la Sportingbet! Ai BONUS de pana la 555 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: 555 lei bonus la Sportingbet!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu