Pariuri baschet » Rockets – Lakers: Avem din nou echilibru!

Houston Rockets si Los Angeles Lakers se intalnesc in semifinalele Conferintei de Vest. Meciul 3 se va disputa miercuri, nu inainte de ora 04:00, in AdventHealth Arena din Orlando, fara spectatori.

Dupa esecul lamentabil din meciul 1, Lakers au reusit sa revina si sa castige meciul 2 intr-o maniera categorica. LeBron James si Anthony Davis au iesit la rampa, cu 28 de puncte, 11 recuperari si 9 pase decisive, respectiv 34 de puncte si 10 recuperari. Problema principala a celor de la Rockets a fost, din nou, Russell Westbrook. Fostul jucator de la Oklahoma City Thunder a avut o noua prestatie extrem de modesta, cu 10 puncte si 13 recuperari, marcand doar 4 din cele 15 aruncari din actiune. James Harden a fost din nou cel mai bun marcator pentru Rockets, cu 27 de puncte marcate. Totusi, actiunile sale ofensive au fost limitate de Lakers, care au decis sa ii faca marcaj acestuia inca de la jumatatea terenului.

LeBron James, Anthony Davis si JaVale McGee au mici probleme medicale si sunt incerti pentru meciul 3 al seriei cu Houston Rockets.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Un nou test pentru cele doua ofensive

Avem un nou meci intre doua dintre cele mai solide defensive din playoff. Si de aceasta data, casele de pariuri ofera o linie ridicata pentru numarul total de puncte marcate, o linie de care suntem hotarati sa profitam din nou. Mizam pe maxim 227 de puncte marcate.

 H2H & info

  • Dupa primele doua meciuri din aceasta serie, scorul este egal;
  • Rockets s-au impus in meciul 1 cu scorul de 112 la 97, in timp ce Lakers au castigat meciul 2, cu scorul de 117 la 109;
  • Houston are a doua cea mai buna defensiva din playoff (104.7), in timp ce Lakers se afla pe pozitia a 5-a la acest capitol (107.7);
  • Trupa din Los Angeles are si al 3-lea cel mai bun atac din playoff, cu o medie de 114.3 puncte marcate pe meci;
  • James Harden (30.1) si Anthony Davis (29.7) se afla in top 5 cei mai buni marcatori din playoff;
  • LeBron James este al doile cel mai bun pasator din playoff (9.6), in timp ce James Harden se afla pe pozitia a 5-a la acest capitol (7.6);

Ponturi baschet » Miercuri 04:00 Houston Rockets – Los Angeles Lakers
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Sub 227,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu