Pariuri NBA » Facem din nou profit cu variantele speciale!

Variantele speciale din NBA se afla din nou in atentia noastra. Miercuri dimineata, Milwaukee Bucks incearca sa prelungeasca, din nou, seria cu Miami Heat, in timp ce Los Angeles Lakers cauta sa preia controlul seriei cu Houston Rockets.

Principala problema a celor de la Los Angeles Lakers este legata de aruncarile de afara. Totusi, acestia mai au un capitol la care trebuie sa lucreze, cel al turnover-urilor. In primele doua meciuri din aceasta serie, Lakers au inregistrat 33 de posesii pierdute, iar in ultimul meci direct din sezonul regulat au avut chiar 25 de astfel de erori. Defensiva celor de la Rockets continua sa fie una extrem de agresiva, motiv pentru care echipele care evolueaza impotriva acestora termina meciul cu un numar ridicat de turnover-uri. In seria cu Oklahoma City Thunder, Rockets si-au fortat adversarii sa comita, in medie, 16,5 turnover-uri pe meci. Mizam pe minim 16 posesii pierdute de Los Angeles Lakers in meciul 3 al seriei cu Houston Rockets.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu