Ponturi tenis » De Minaur – Thiem: „Demonul” tinteste prima victorie in fata lui „Domi”!

Joi, incepand cu ora 03:30, se va disputa partida Alex De Minaur – Dominic Thiem, din cadrul sferturilor de la US Open, SUA. Thiem s-a impus in ambele intalniri directe cu De Minaur, cedand un singur set. A fost 3-0 in primul tur la US Open 2017, iar in Cupa Davis 2018, austriacul a castigat cu 3-1.

Alex De Minaur s-a calificat in primul sfert de finala al carierei intr-un turneu de Mare Slem, bifand doar 13 greseli nefortate in victoria cu Vasek Pospisil. Australianul a facut fata unui joc excelent al canadianului in primul set si s-a impus pana la urma cu scorul 7-6, 6-3, 6-2. De Minaur trecuse anterior de Karen Khachanov in 5 seturi, de Richard Gasquet in 4 seturi si de Andrej Martin in 3 seturi. „Demonul” are 6 victorii si 4 infrangeri in 2020, dar incepe sa produca tenis tot mai bun in competitiile majore.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dominic Thiem l-a pulverizat pe Felix Auger-Aliassime in 3 seturi, scor 7-6, 6-1, 6-1, punand capat parcursului superb al canadianului. Austriacul s-a calificat astfel in al doilea sfert de finala la US Open, primul fiind pierdut in 2018, dupa un meci epic de 5 seturi cu Rafael Nadal. Thiem i-a invins pana in aceasta faza pe Marin Cilic (4 seturi), Sumin Nagal (3 seturi) si Jaume Munar (retragere dupa 2 seturi). „Domi” este astfel odihnit si gata sa bifeze a treia victorie din tot atatea meciuri cu De Minaur.

Thiem a castigat ambele intalniri directe!

Thiem este cel mai „inalt” cap de serie ramas in turneu (3) si este mare favorit in fata „Demonului”. Totusi, De Minaur este capabil sa castige minim un set, iar acest pariu ne poate aduce profit cu o cota de 1.70 la Betano.

H2H & Info

  • De Minaur ocupa locul 28 in clasamentul ATP
  • Australianul de 21 ani a castigat 3 titluri de categoria ATP
  • Thiem este clasat pe locul 3 in ierarhia ATP
  • Austriacul de 27 ani s-a impus in 16 turnee ATP

Ponturi tenis » J 03:30 Alex De Minaur – Dominic Thiem
1 cu HA +2.5 seturi: Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu