Pariuri tenis » Azarenka – Mertens: Bielorusa este de neoprit!

Victoria Azarenka si Elise Mertens se intalnesc in sferturile de finala ale tabloului de simplu feminin de la US Open. Confruntarea se va disputa joi, nu inainte de ora 02:00.

Acesta este ultimul, dar si cel mai tare sfert de finala feminin de la actuala editie a US Open-ului. Desi nimic nu a anuntat acest lucru, Azarenka este cea mai in forma jucatoare din circuitul feminin de la reluarea sezonului. Aceasta a cedat primul meci de la reluarea intrecerilor oficiale, insa de atunci, sportiva din Belarus a obtinut victorie dupa victorie. La Western & Southern Open 2020, bielorusa si-a trecut in cont primul titlu WTA dupa o pauza de 4 ani. Aceasta si-a adjudecat trofeul fara sa joace finala, dupa ce Naomi Osaka a abandonat inainte de ultimul act.

Daca Victoria a evoluat la doua turnee inainte de US Open, Mertens a participat la trei competitii de la reluarea sezonului, pana la startul grand slam-ului de la New York. La Palermo, aceasta a fost invinsa inca din primul tur, insa la Praga a avut un parcurs mult mai solid. La competitia din Cehia, disputata pe zgura, Elise a ajuns pana in ultimul act, unde a fost invinsa de Simona Halep, cu scorul de 6-2, 7-5. Urmatorul turneu la care a participat a fost Western & Southern Open, turneu la care s-a calificat in penultimul act, fiind invinsa de Naomi Osaka.

La US Open, Mertens a avut un parcurs impresionant, reusind sa se califice in sferturile de finala fara sa cedeze set. Aceasta a trecut pe rand de Laura Siegemund (64 WTA, 6-2, 6-2), Sara Sorribes Tormo (82 WTA, 6-3, 7-5), Caty McNally (124 WTA, 7-5, 6-1) si Sofia Kenin (4 WTA, 6-3, 6-3). De partea cealalta, Azarenka a avut si ea evolutii solide pana in aceasta faza, trecand pe rand de Barbara Haas (139 WTA, 6-1, 6-2), Aryna Sabalenka (11 WTA, 6-1, 6-3), Iga Swiatek (53 WTA, 6-4, 6-2) si Karolina Muchova (26 WTA, 4-6, 6-1, 6-4).

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Mertens are sanse sa produca surpriza

In ciuda formei de moment a bielorusei, Elise Mertens are jocul si experienta necesara pentru a se impune. Cele doua au un stil de joc similat, fiind foarte solide in schimburile de mingi, insa diferenta s-ar putea face in deplasarea laterala. Aici, Mertens are un plus in fata Vicai, cea care se bazeaza pe loviturile sale puternice de pe centrul terenului, insa care are de suferit atunci cand adversara sa reuseste sa o deplaseze. Mizam pe minim un set castigat de Mertens, dar si pe faptul ca Elise va realiza primul break al meciului.

 H2H & info

  • Acesta va fi primul duel direct dintre cele doua jucatoare;
  • La Western & Southern Open 2020, Azarenka a castigat primul titlu dupa o pauza de patru ani;
  • In cariera sa, bielorusa are doua titluri de mare slam, ambele la Australian Open, in 2012 si 2013;
  • Mertens a ajuns o singura data in cariera sa in penultimul act al unui turneu de mare slam, la Australian Open, in 2018;
  • Sportiva din Belgia are cinci titluri WTA in cariera sa, trei pe hard si doua pe zgura;

Ponturi tenis » Joi 02:00 Victoria Azarenka – Elise Mertens
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Minim un set Mertens – Cota 1.42 la Betano
Mertens face primul break – Cota 2.00 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu