Pariuri baschet » Celtics – Raptors: Final pentru campioni!

Boston Celtics si Toronto Raptors se intalnesc in semifinalele Conferintei de Est. Meciul 6 se va disputa joi, nu inainte de ora 01:30, in HP Field House din Orlando, fara spectatori.

Aceasta serie a fost un veritabil carusel. Celtics au castigat fara probleme primele doua meciuri, cu 112-94 si 102-99. In meciul 3, Celtics au condus cu doua puncte cu 0,5 secunde ramase de jucat din timpul regulamentar, insa Raptors au marcat un cos de 3 puncte, prin care au obtinut victoria. Trupa lui Brad Stevens a parut sa resimta socul acelui esec si in meciul 4, unul care, de asemenea, a fost castigat de Raptors. Celtics si-au regasit cel mai bun joc in meciul 5, unul pe care l-au castigat la o diferenta considerabila, cu scorul de 111 la 89.

Gordon Hayward este cea mai importanta absenta din lotul celor de la Celtics, in timp ce Serge Ibaka este incertitudinea din lotul campioanei en-titre.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Final de drum pentru canadieni

Toronto Raptors a demonstrat in acest sezon ca poate obtine rezultate notabile si fara Kawhi Leonard, MVP-ul finalei din 2019. Totusi, absenta unui superstar s-a vazut in aceasta serie, chiar daca nici cei de la Celtics nu beneficiaza de un astfel de jucator. Per total, Boston a fost echipa mai buna in patru din primele cinci meciuri din aceasta serie si este de asteptat sa obtina calificarea in finala Conferintei de Est, printr-un succes obtinut cu scorul de 4-2 la general.

 H2H & info

  • Dupa primele cinci meciuri din aceasta serie, Celtics se afla in avantaj, cu scorul de 3-2;
  • In sezonul regulat, Boston a castigat trei din cele patru dueluri directe cu trupa din Toronto;
  • Celtics si Raptors se afla in top 3 cele mai bune defensive din playoff, cu 98.7 puncte marcate pe meci, respectiv 104.9 puncte primite pe meci;
  • Toronto Raptors este campioana en-titre din NBA;
  • Fred VanVleet are a doua cea mai buna medie din playoff in ceea ce priveste media aruncarilor de 3 puncte reusite pe meci (4);

Ponturi baschet » Joi 01:30 Boston Celtics – Toronto Raptors
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Boston Celtics (inclusiv prelungiri) – Cota 1.67 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu