Pariuri NBA » Mizam pe disputa dintre Rockets si Lakers!

Vineri dimineata avem la dispozitie un singur duel din NBA. Totusi, redactia noastra este pregatita sa profite din plin de meciul 4 al seriei dintre Houston Rockets si Los Angeles Lakers. Pentru acest lucru am ales sa mizam pe doua selectii speciale, ambele avand in vedere variantele pe pase decisive. 

Lakers se afla in avantaj in seria cu Houston Rockets. Dupa trei meciuri, acestia conduc cu scorul de 2-1, iar un succes obtinut in meciul 3 ar putea decide, intr-o mare masura, echipa care va avansa in finala Conferintei de Vest. James Harden are o medie de exact 7 pase decisive oferite pe meci in aceasta serie, in timp ce echipa sa a oferit, in medie, peste 21 de pase decisive in primele 3 jocuri din aceasta serie. Ne asteptam ca Harden si echipa sa isi mentina aceste cifre si dupa meciul 4, avand in vedere faptul ca acesta este unul vital pentru trupa din Houston.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu