Pariuri tenis » Medvedev – Thiem: Duel intre primii doi favoriti pentru titlul de la US Open!

Daniil Medvedev si Dominic Thiem se intalnesc in semifinalele de simplu masculin de la US Open. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 23:00.

Cei doi jucatori au sansa la acest turneu sa realizeze ceea ce nu au reusit in cele patru finale de grand slam pe care le-au pierdut in fata lui Rafael Nadal (3) si a lui novak Djokovic (1). In momentul de fata, careul de asi de la US Open nu are in componenta nici macar un component din „Big 3”.

Dintre cei doi, rusul a aratat ceva mai bine la acest turneu, chiar daca Thiem a cedat un singur set pana in penultimul act. Austriacul a trecut pe rand de Jaume Munar (105 ATP), Sumit Nagal (124 ATP), Marin Cilic (38 ATP), Felix Auger-Aliassime (21 ATP) si Alex De Minaur (28 ATP).

De partea cealalta, Medvedev nu a cedat set in primele 5 tururi, trecand pe rand de Federico Delbonis (79 ATP), Christopher O’Connell (116 ATP), Jeffrey Wolf (138 ATP), Frances Tiafoe (82 ATP) si Andrey Rublev (14 ATP). Un alt aspect interesant al parcursului lui Daniil Medvedev este faptul ca acesta si-a cedat serviciul in doar doua din cele cinci meciuri pe care le-a jucat, in timp ce Thiem a cedat minim un game pe propriul serviciu in fiecare din primele cinci tururi de la US Open 2020.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Aflam campionul din 2020?

Dupa descalificarea lui Novak Djokovic, tabloul de simplu de la US Open a devenit unul extrem de interesant. Nici macar unul din cei patru semifinalisti nu are in palmares un titlu de grand slam. De altfel Thiem si Medvedev sunt singurii care au reusit sa mai ajunga in ultimul act al unui turneu de mare slam.

Daca meciul s-ar fi jucat pe zgura, atunci Thiem ar fi avut prima sansa la victorie. Nici hard-ul nu este o suprafata rea pentru Thiem, insa aceasta este mult mai potrivita pentru Daniil Medvedev. Rusul reuseste sa isi tina la respect adversarii pe propriul serviciu, in timp ce la retur se transforma intr-un veritabil zid. Pentru a se impune in acest meci, Thiem este nevoit sa evolueze la cel mai inalt nivel al sau pentru trei seturi, ceea ce nu pare sa fie posibil in aceste momente, judecand dupa parcursul sau de la acest turneu. Medvedev a aratat mai bine si este de asteptat sa ajunga in finala de la US Open pentru al doilea an la rand.

 H2H & info

  • Cei doi jucatori s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent;
  • Thiem se afla in avantaj, cu doua victorii si o singura infrangere;
  • Ultimul duel direct a fost castigat de Medvedev, pe hard-ul de la Montreal (2019), cu scorul de 6-3, 6-1;
  • Dominic are in palmares trei finale de grand slam, doua la Roland Garros si una la Australian Open;
  • Medvedev are o singura finala de grand slam, jucata chiar la US Open, in 2019;

Ponturi tenis » Vineri 23:00 Daniil Medvedev – Dominic Thiem
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Medvedev – Cota 1.80 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu