Pariuri online » Catalin mizeaza pe fotbal si tenis!

Vineri mizez cu incredere pe o serie de patru pariuri online. Astazi aleg sa mixez variantele din tenis cu cele din fotbal, in atentia mea aflandu-se si prima semifinala de simplu masculin de la US Open 2020.

Dupa Denis Shapovalov, deja eliminat de la US Open, Alexander Zverev este jucatorul cu cei mai multi asi trimisi la acest turneu. Germanul a servit 94 de asi in primele 5 tururi (18.8 asi pe meci). In semifinale, germanul il va avea ca adversar pe Pablo Carreno-Busta, jucator care se afla la a doua semifinala jucata la US Open. Ibericul este genul de jucator care primeste cu usurinta asi, dovada fiind si ultimele meciuri de la acest turneu. In disputa cu Novak Djokovic, partida ca nu si-a decis nici macar primul set, Carreno-Busta a primit nu mai putin de 9 asi, de la un jucator care nu este recunoscut pentru acest capitol al jocului sau. Cu Denis Shapovalov, intr-un meci de 5 seturi, Pablo a primit 24 de asi. Un jucator cu un serviciu atat de puternic, cum este cel al lui Zverev, este de asteptat ca Pablo sa primeasca din nou un numar ridicat de asi, minim 18 fiind pariul pe care l-am ales.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Bilant Catalin, luna septembrie:

  • Ponturi castigatoare: 56
  • Ponturi necastigatoare: 42
  • Mize returnate: 1

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu